'Sahipsiz medya'nın maskesi kendi haberiyle düştü!

Sabah gazetesi yalanlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kez kendini yalandı!...

'Sahipsiz medya'nın maskesi kendi haberiyle düştü!

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonun ardından onlarca yalan habere imza atarak Hizmet Hareketi'ni itibarsızlaştırmaya çalışan Sabah gazetesi yalanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Sabah, bugün manşetinden verdiği 'Makbuz istedim hapse attılar' başlıklı haberini 2012 yılında kendi yaptığı haber yalanlıyor. Daha önce sürekli yalanlanan haberlerle gündeme gelen havuz medyası bu kez de daha önce yaptığı bir haberlerini unutarak, belki de bilerek yalan yazdılar..

Havuz medyasında başı çeken Sabah, Metro Turizm'in patronu Galip Öztürk'ün 2012 yılında tutuklanmasını da Hizmet Hareketi ile ilişkilendirmeye çalıştı. Fakat gazete, 1 Mart 2012 tarihinde kendi yaptığı 'Metronun sahibi çeteden tutuklandı' haberini unuttu.  Oysa ki 2 yıl önce Sabah'ın 2 muhabiri tarafından kaleme alınan habere göre Galip Öztürk'ün "haksız çıkar elde etmek amacıyla suç örgütü kurmak" suçlamasıyla tutuklandığı yazılmıştı. Bugünkü haberde ise sahibi belli olmayan Sabah gazetesi, Öztürk'ün Hizmet Hareketi'ne yaptığı para yardımları karşılığında  makbuz isteyince tutuklandığını iddia etti. Ayrıca aynı haberde Öztürk'ün 1996 yılında Beyoğlu'nda işlenen Kuvvet Köseoğlu cinayetinin azmettiricisi olarak tutuksuz yargılandığı da belirtilmiş.Zaman


<< Önceki Haber 'Sahipsiz medya'nın maskesi kendi haberiyle düştü! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER