Şanlıurfa'da feci kaza 4 ölü

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, kontrolden çıkarak yaklaşık 10 metrelik şarampole devrilen otomobildeki Altunbaş Ailesinin ferdi 4 kişi öldü.

Şanlıurfa'da feci kaza 4 ölü

Kaza, saat 18.00 sıralarında Siverek- Şanlıurfa karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa istikametine yönüne giden İzzet Altunbaş yönetimindeki 21 EG 195 plakalı otomobil, Siverek Devlet Hastanesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 10 metrelik şarampole devrildi. Hurdaya dönen otomobildeki sürücü İzzet Altunbaş ile ismi öğrenilemeyen eşi, çocukları Nesih ve Remzi Altunbaş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde öldüğü belirlenen 4 kişinin cesedi, incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Siverek'te otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 4 kişiden biri olan ve üzerinden kimlik çıkmayan kadının, Hanım Altunbaş olduğu anlaşıldı. Hanım Altunbaş'ın olay anında sürücü İzzet Altunbaş'ın eşi olduğu tahmin edilirken, yapılan incelemede akrabası olduğu belirlendi.
 
DHA
<< Önceki Haber Şanlıurfa'da feci kaza 4 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER