Serbest bırakılan emniyet müdürü konuştu

Serbest bırakılan Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, yapılanlarla "17-25 Aralık operasyonlarının öcü alınmak istendi" dedi.

Serbest bırakılan emniyet müdürü konuştu!

İzmir Emniyeti''ne yapılan operasyonda gözaltına alınıp tutuklanan Hasan Ali Okan ile Mustafa Edip Çakmak serbest bırakıldı.

TUTUKLU KİMSE KALMADI
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla önleme dinlemesi yapan emniyet mensuplarına yönelik operasyonda tutuklanan 11 polisten 9'u hakkında Cuma günü tahliye kararı verilmişti. Dilekçeleri yetişmediği için işlemleri bugüne kalan Hasan Ali Okan ile Mustafa Edip Çakmak'ın da serbest kalmasıyla İzmir Emniyeti'ne yapılan operasyonda tutuklu kimse kalmadı.

'CEZAEVİNİ MEDRESE-İ YUSUFİYE OLARAK GÖRDÜK'
Yapılanın bir öc alma olduğunu söyleyen Hasan Ali Okan, kimseye kırgın olmadığını belirtti. Okan “Ben zihniyet olarak mücadeleci bir adamım. Bugüne kadar geçmişte sıkıntı yaşayan insanların hayat hikayelerini okuduğumuz için cezaevini medrese-i yusufiye olarak görüyorduk. Allah’a şükür  oraya girdiğimiz andan çıktığımız şu ana kadar o isme yakışır şekilde bir 40 gün yaşadık. Hiç kimseye kırgınlık yok. 17-25 Aralık olmasaydı bizler burada olmayacaktık. Bu siyasi dava diyorlar ama ben siyasi görmüyorum sadece öc almaydı. Kimseye kızgınlığım kırgımlığım yok.” dedi.  

'KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİZ'
Mustafa Edip Çakmak ise “Hukuksuz herhangi bir işlemimiz olmamasına rağmen 40 gün boyunca burada kaldık. Kimseye kırgınlığımız yok. Vatanımız için canımızı veririz. Yine aynı şekilde fırsat geçerse dosdoğru yolumuza devam ederiz.” ifadelerini kullandı.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Serbest bırakılan emniyet müdürü konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER