Seyfi Doğanay çelenklerle uğurlandı

Cenazeye katılmayan sanatçılar, Seyfi Doğanay’ı çelenkle uğurladı

Seyfi Doğanay çelenklerle uğurlandı

Hayatını kaybeden ses sanatçıSeyfi Doğanay (51), Maltepe Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğunu uğurlandı. Cenazeye katılmayan sanat dünyasından isimler, çelenk gönderdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderenler arasında yer aldı.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Seyfi Doğanay için Maltepe Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sanatçı Aydın Aydın ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede sanatçının ablası olduğu öğrenilen bir kişi tabuta sarılarak öptü. Sanat camiasının pek ilgi göstermediği cenazeye Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur’un çelenk gönderdiği görüldü. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi.

Cenaze törenin ardından sanatçı için helallik istendi ve dualar edildi. Doğanay’ın naaşı toprağa verilmek üzere Kurtköy Mezarlığı’na götürüldü.



SEYFİ DOĞANAY KİMDİR?

Seyfi Doğanay, 4 Haziran 1964'te İçel'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Bir kız babası olan Doğanay, bir süre Almanya'da yaşadı. 1987 yılında İstanbul'da 'Aylarla Selam' isimli kaset yapan Doğanay, müzik hayatına atıldı. Almanya'nın dört bir yanında, Hollanda, Avusturya, İsviçre ve Kıbrıs'ta müzik yaptı. Doğanay, birçok albüm çıkardı.
<< Önceki Haber Seyfi Doğanay çelenklerle uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER