Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran görüntü

Twitter'da hızla yayılan bu kare paylaşım rekoru kırıyor...

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran görüntü

Bakan çocuklarının da şüphelileri arasında yer aldığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını gerçekleştiren ve sahur vakti gözaltına alınan polislerden Emniyet Müdürü Hayati Başdağ'ın kelepçeli elleri havada çekilen fotoğrafı, operasyona yönelik tepkilerin sembolü oldu. Başdağ'ın bu fotoğrafı sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Yolsuzluk operasyonlarını gerçekleştiren ve sahur vakti evleri basılarak gözaltına alınan polislere kelepçe takılması da vatandaşlar tarafından büyük tepki çekti. Tepkiler sosyal medyaya da yansıdı. Özellikle Emniyet Müdürü Hayati Başdağ'ın kelepçeli ellerini havaya kaldırarak "Haram lokma yemedim" demesi, büyük yankı uyandırdı.

Bazı polislerin savcılığa gönderilmesinin ardından, polis memurlarının tabi tutulduğu haksız muamelelere ve gözaltlarına tepki gösteren bazı vatandaşlar ve polis yakınları İstanbul Çağlayan adliyesi önünde toplandı. Bu sırada kalabalık içerisinde açılan bir pankart da gözlerden kaçmadı. 
 
Üzerinde "İran'ın REZAsını, Allah'ın RIZAsına, değişmeyen Yiğitler selam olsun" yazan pankartın fotoğrafı dakikalar içinde twitterda rekor şekilde yayıldı.

bty0klvimaa8oel.jpg


<< Önceki Haber Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran görüntü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER