Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran yeni görüntü

Sahur vakti evleri basılan polis memurlarının sosyal medya üzerinde yayılan bu pozu paylaşım rekoru kırıyor...

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran yeni görüntü

22 Temmuz Operasyonu kapsamında gözaltına alınarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen emniyet mensuplarının yakınları, sevdiklerini görebilmek için adliye penceresine koştu. Adliye binasının üst katında mahkeme sorgusu bitip kararı bekleyen polis memurları, ailelerine camdan el salladı, 'Haram lokma yemedik' diye seslendi. 

ADLİYE CAMINDAN EL SALLAYIP SEVDİKLERİNE SESLENDİLER

Polis yakınlarının, adliyede sorguları süren polislerin adliyenin arka tarafında bulunan bir pencereden görülebildiğini öğrenmeleri üzerine aileler adliyenin arka tarafına koştu. Özel güvenlik güçlerinin kısa süreli engellemesi ile karşılaşan aileler, sloganlarla seslerini sevdiklerine duyurdu. Adliyenin üst katlarına haklarında verilecek kararı bekleyen emniyet mensupları yakınlarının sloganlarına el sallayarak karşılık verdi. Aileleri ile telefonla konuşarak uzaktan selamlaşan polisler pencereden 'Haram lokma yemedik', 'Kolumuzda 700 bin liralık saat yok', 'Çocuğumuzun yüzüne bakabiliyoruz' diye bağırdı. Dönüşümlü olarak camdan bakan çocuklarını gören bazı anneler gözyaşlarına hakim olamadı. Polis yakınları seslerini duyurarak desteklerini iletti.

SOSYAL MEDYADA REKOR KIRDI

Adliyeye sevk edilerek bekleyen polislerin sosyal medyada dikkat çeken bir de fotoğrafı yayınladı. Haklarındaki kararı bekleyen onlarca polis memuru, davanın simgesi haline gelen Hayati Başdağ'ın verdiği pozu vererek fotoğraf çektirdi. Sosyal medya ortamında hızla yayılan bu poz, en çok paylaşılan fotoğraflar arasına girerek rekor kırdı... 




<< Önceki Haber Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran yeni görüntü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER