Tanker kazasında ölü sayısı 20'ye yükseldi

Geçen pazartesi günü patlayan LPG yüklü tanker olayında ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Tanker kazasında ölü sayısı 20'ye yükseldi

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde geçen pazartesi günü virajda LPG yüklü tankerin alev alıp iki otobüs ve 1 hafif ticari aracın yandığı olayda ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Kazanın yaşandığı ilk gün can kaybı 1 kişi olarak açıklanmıştı.

Diyarbakır-Bingöl Karayolu'nun Tuzlaköy yakınlarında 21 Temmuz pazartesi gecesi seyir halinde olan LPG yüklü tankerin devrilip infilak etmesi ve alevlerin yoldan geçen iki yolcu otobüsü ile bir hafif ticari araca da sıçradığı kazada, her geçen gün ölü sayısı artıyor. Yaklaşık 70 kişinin yaralandığı ve Diyarbakır başta olmak üzere Türkiye'deki çeşitli şehirlerdeki hastanelere sevk edilen ve durumları ağır olan yaralılardan ölenlerin sayısının 20'ye yükseldiği belirtildi.

Diyarbakır başta olmak üzere, İstanbul, Erzurum, Adana, Kocaeli, Şanlıufra, Mersin ve Elazığ'ın da aralarında bulunduğu hastanelerde tedavi görürken, ölenlerin adları şöyle:

"Fikri Tartık, Önder Ubiç, Ferman Erden, Mahfuz Bulak, Ramazan Başbaş, Mehmet Sıddık Yaşar, Ali Ağırbaş, Şükrü Yıldırım, Gülhal Tartık, Ömer Faruk Tartık, Mahmut Bayraktar, Haşim Bozaba, Yasin Akşit, Nirgül Kırnaz, Mehmet Mustafa Altan, Aziz Doster, Gökhan Pişkin, Abdullah Ergörmüş, Murat Aslan ve Sinan Aluç."

Kazada yaralanan yaklaşık 50 kişinin de çeşitli illerdeki hastanelerde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.
<< Önceki Haber Tanker kazasında ölü sayısı 20'ye yükseldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER