Terör örgütü PKK iki kişiyi kaçırdı, araçları ateşe verdi

PKK, karakol inşaatına malzeme taşıyan kamyonları ateşe verdi..

Terör örgütü PKK iki kişiyi kaçırdı, araçları ateşe verdi

Terör örgütü PKK mensupları, Van'ın Çatak ilçesine bağlı Büyükağaç köyünde yapımı süren karakol inşaatına malzeme taşıyan 3 kamyonu ateşe verdi. Diyarbakır'ın Lice kırsalında da baz istasyonu kuran özel bir GSM firmasına ait 7 operatör, PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Daha sonra 5 kişiyi serbest bırakan PKK'lılar yanlarına aldıkları 2 rehine ile birlikte ortadan koyboldu.

Edinilen bilgilere göre, bölücü terör örgütü PKK mensupları Çatak ilçesine bağlı Büyükağaç köyünde yapılan karakola inşaat malzemesi taşıyan 3 kamyonu, Dalbastı köyü Şeytan deresi yakınlarında durdurdu. Sürücü ve karakol yapımında çalışan işçileri kamyonlardan indiren teröristler, daha sonra araçları içindeki malzemelerle birlikte ateşe verdi.

Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

PKK DİYARBAKIR'DA İKİ KİŞİYİ KAÇIRDI

Öte yandan Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, baz istasyon kurma çalışması yürüten GSM firmasında görev yapan 7 kişi, bugün akşam saatlerinde, silahlı PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Akşam geç saatlere kadar GSM firmasında çalışan 5 kişiyi bırakan örgüt üyeleri, diğer 2 kişiyi yanlarına alarak, kayıplara karıştı. Olay, serbest bırakılan 5 kişinin jandarma karakoluna giderek haber vermesiyle ortaya çıktı. Güvenlik güçleri, 2 kişiyi kaçıran PKK'lıların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

CİHAN-DHA
<< Önceki Haber Terör örgütü PKK iki kişiyi kaçırdı, araçları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER