Türkiye'nin en güvendiği lider belli oldu!

Uluslararası araştırma şirketi XSIGHTS’ın yaptığı 'En Güvenilir Liderler Araştırması'ndan çarpıcı sonuçlar çıktı. Araştırma sonucuna göre en güvenilir siyasi lider Başbakan Erdoğan oldu.

Türkiye'nin en güvendiği lider belli oldu!

Uluslararası araştırma şirketi XSIGHTS’ın “En Güvenilir Liderler Araştırması” sonuçları açıklandı. REPORTTURK’te yayınlanan “En Güvenilir Liderler Araştırması” sonuçlarına göre en güvenilir siyasi lider AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, en güvenilir bakan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, en güvenilir iş adamı Ali Sabancı ve en güvenilir iş kadını Güler Sabancı oldu. 

Sivil Toplum Kuruluşları içinde en güvenilir lider TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanları arasında en güvenilen kişi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, en güvenilir dünya lideri ise ABD Devlet Başkanı Barack Obama oldu.

15 – 20 Mart 2013 tarihleri arasında Türkiye’nin Sesi Paneli üzerinden online olarak yapılan araştırmanın en çarpıcı sonuçlarından biri de İzmir’de Aziz Kocaoğlu’na duyulan güven yüzde 87,4 iken İstanbul’da Kadir Topbaş’a duyulan güvenin yüzde 49,4 olması...
<< Önceki Haber Türkiye'nin en güvendiği lider belli oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER