Türkiye'yi bekleyen en derin tehlike, dikkat çekici uyarı

Samanyolu Haber TV Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu, Anadolu insanının vicdanına seslendi ve okurken iliklerinize kadar hissedeceğiniz çarpıcı tespitlerde bulundu.

Türkiye'yi bekleyen en derin tehlike, dikkat çekici uyarı

İran'ın Türkiye'nin kılcallarına sızan casusluk şebekesi Selam Tevhid Terör Örgütü vasıtasıyla; Anadolu insanının, fıtratından uzaklaştırılmak ve adeta genleriyle oynanmak üzere bir derin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu belirten Abdullah Abdulkadiroğlu, Acem aklı ve oyunlarının devreye sokulduğu uyarısında bulundu. 

Anadolu'nun; bizzat kendi özü, tadı, rengi ve kokusu olan Hizmet Hareketine düşman edilmeye çalışılmasının son derece bilinçli bir proje olduğunu belirten Abdulkadiroğlu, Anadolu insanının vicdanına seslendi ve "Anadolu bugün bir Acem aklıyla boğulmak isteniyor. Anadolu insanının vicdanının sesinin duyulmasına en çok ihtiyaç olan bir dönemi yaşıyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan bu büyük Acem oyununu, uyanık olarak Anadolu insanının bizzat kendisi bozmalı. Gündüzde yolunu yitirenlerden, bir dikene takılıp kalanlardan, bir tümseği aşamayanlardan olmamalı Anadolu insanı. Çünkü Anadolu insanı; Hizmet Hareketinin bu toprakların bereketi olduğunu çok iyi bilir. Ülkesini teslim alma planı olan bu Acem oyununa boyun eğmez." şeklinde çarpıcı açıklamalar yaptı..


"Anadolu insanı yerine göre yüce duygu ve düşüncelerin havarisi olarak, elindeki hakikat mesajlarını dünyanın en ücra köşelerine kadar taşımış, yerine göre cesareti ve basiretiyle zulmü dağıtarak, başlarda gezen zalim ayakları yere indirmiş ve yerine göre ümitsiz ve karamsar ruhlara iman ve heyecan kazandırarak, tıkanan fazilet yollarını açmıştır. 

Anadolu insanı bu özelliklerine bağlı kaldığı sürece canlılığını devam ettirmiş, bu özelliklerinden uzaklaştığı ve kopmaya başladığında yoluna hep esaretler, tahakkümler, mezelletler çıkmıştır.

Şimdi Anadolu insanı, fıtratından uzaklaştırılmak ve adeta genleriyle oynanmak üzere bir derin tehlikeyle karşı karşıya.

Koskoca bir toplum, nifak tohumları ekilerek birbirine düşman edilmek istenmekte.

Anadolu'nun; bizzat kendi özü, tadı, rengi ve kokusu olan Hizmet Hareketine düşman edilmeye çalışılması, son derece bilinçli bir proje.  

Duyup doyduğu yüce hakikatleri, başkalarına duyurmanın delisi olarak, en çetin zirveleri bile aşan Anadolu insanı, şimdi kendi özünden koparılmak, bölünmek isteniyor.

Gittiği her yere ışık ve ümit götüren Anadolu ruhu, şimdi bütün benliği esir alınarak karanlık bir tünele sokulmak isteniyor.

Anadolu insanı; bal tadında zehir enjekte edilerek kolu kanadı kırılmaya, kendi kardeşini acımasızca linç edebilecek bir canavara dönüştürülmeye çalışılıyor.

Bu milli bir akıl değil. 

Bu akıl bulunduğumuz coğrafyada yüzyıllar boyunca müslümanı müslümana kırdıran Acem aklı.

Tarihinde müslümandan başkasıyla savaşmamış olan bu Acem aklı, şimdi ülkemizde kardeşi kardeşe boğdurma planını devreye soktu.

Türkiye'nin çevresindeki mezhep çatışmasını Türkiye'nin içine taşıma projesi hayata geçirildi.

İçimize sinsice yerleşmiş Acem aklının, şartları olgunlaştırdığında harekete geçmesidir bu yaşananlar. 

Derin bir Acem aklının esir aldığı yöntemle, Anadolu'da Sünni'nin Sünni'yi kırma hareketidir olup biten.

Yapılan; Anadolu Sünniliğini yaşayan ve Acem tezgahını çok iyi bilen Hizmet hareketinin, Acem yöntemi olan yalan, iftira ve takiyyeyle yok edilmek istenmesi operasyonudur.

Bu Acem aklının yolundan gidenler, bilerek ya da bilmeyerek büyük hata içerisindeler ve bu topraklara yapılabilecek en büyük ihaneti yapıyorlar.

İran ajanlarının devletin kılcallarına kadar nasıl nüfuz ettiklerini ortaya çıkaran Selam Tevhid Terör Örgütü soruşturmasının alelacele kapatılması, bu ilişkilerin deşifre olmasının telaşından kaynaklandı.

Çok ciddi ve vatana ihanet sayılacak ilişkilerle, Acem aklının ülkemizi nasıl esir aldığına dair, bu dosyada önemli bilgilerin bulunduğu kamuoyuna yansıdı.

Vatana ihaneti ve casusluğu deşifre eden soruşturma, ancak bu ihaneti ortaya çıkaranların ihanet ve casuslukla suçlanmasıyla tersine çevrilebilirdi. Öyle de yapıldı.

Ve bu algı operasyonunun önümüzdeki günlerde de devam edeceği, iktidarı rahatsız edecek ilişkileri ortaya çıkaran kişilere yönelik yeni operasyonların geleceği dillendiriliyor.

Her tarafından hukuksuzluk akan boş bir soruşturmayla 31 polisi tutuklatan talimatlı yargının, yeni skandal kararlar alması sürpriz olmaz.

Çünkü Acem aklının ağına düşmüş olarak bu oyunu uygulamaya koyanların, kendilerini kurtarmak için bu algı operasyonunu yeni hamlelerle zinde tutmayı planladıklarını tahmin etmek hiç zor değil.

Her gün yeni hukuksuzluklara imza atanlar, kaybolan itibarlarını toparlayabilmek için bunu yapmak zorunda olduklarını düşünüyor.

Ancak bir gün bütün bu yaptıklarının hesabını yargıya ve millete vereceklerini bilmeleri gerekiyor.

Şimdi; ey Anadolu insanının vicdanı...

Kuvvetin hakim; hak ve haklının onun elinde esir edilmek istendiği bir dönemden geçiliyor.

Mazlumun iniltisinin duyulmaması için, yığınların zalimleştirilmek istendiği bir dönemden geçiliyor.

Zalimlerin etrafında, gözü kin ve intikamdan başka bir şey görmeyen güruhların oluşturulduğu bir dönemden geçiliyor.

Maalesef zulmün alkışlandığı bir dönemden geçiliyor.

Şimdi; bir yalan furyasının peşine takılıp yıllardır bilip tanıdığın insanları akla hayale gelmedik iftiralarla suçlayanları alkışlar hale gelmemelisin.

Bugüne kadar gözün arkada kalmadan çoluk çocuğunu emanet ettiğin ve kendinden fazla güvendiğin insanlar linç edilmek istenirken bu kadar vurdumduymaz olmamalısın.

Her bir tuğlasında alın terin, harcında emeğin, başarısında duan olan; okulu, dershanesi, yurdu, eviyle hizmet hareketine ait ne varsa, binbir yalanla yok edilmeye çalışılırken sesinin soluğunun çıkmaması yakışmaz.

Toplum, oluşturulan ahlaksız bir algının peşinden sürüklenirken, vicdanın rahat olmamalı.

Anadolu insanının üzerine çullanıldığında ne kadar yavuz ve yaman olduğunu tarih sayısız örneklerle yazar.

Anadolu bugün bir Acem aklıyla boğulmak isteniyor.

Anadolu insanının vicdanının sesinin duyulmasına en çok ihtiyaç olan bir dönemi yaşıyoruz. 

Ülkemiz üzerinde oynanan bu büyük Acem oyununu, uyanık olarak Anadolu insanının bizzat kendisi bozmalı.

Gündüzde yolunu yitirenlerden, bir dikene takılıp kalanlardan, bir tümseği aşamayanlardan olmamalı Anadolu insanı.

Çünkü Anadolu insanı; Hizmet Hareketinin bu toprakların bereketi olduğunu çok iyi bilir. Ülkesini teslim alma planı olan bu Acem oyununa boyun eğmez."

<< Önceki Haber Türkiye'yi bekleyen en derin tehlike, dikkat çekici uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER