Ünlülerden şok eden itiraf ve pişmanlık

Ünlülere yapılan uyuşturucu soruşturmasında itiraflar ve pişmanlıklar dikkat çekti.

Ünlülerden itiraflar ve pişmanlıklar...

  • Kenan İmirzalıoğlu ifadesinde, yurt dışında bir kez uyuşturucu kullandığını belirtti. 
  • Evinde 6 gram esrar bulunan şarkıcı Mehmet Erdem ise kurtulmak istiyor ve pişman...

Ünlülere uyuşturucu soruşturmasından 15 tutuklama çıktı...

Uyuşturucu kullanmak, uyuşturucu temin etmek ve uyuşturucuya yer sağlamak suçlamasıyla gözaltına alınan 49 şüpheliden 27'si  tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.  Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Sarp Apak, Mehmet Erdem ve Gökçe Özyol, 50 bin lira kefalet, yurt dışı yasağı ve denetimli serbestlikle serbest bırakıldı.

Mahkeme sürecinin ardından, Cihangir'deki boğaz manzaralı evinin terasını uyuşturucu bahçesine çeviren Eray Özbal'ın da aralarında bulunduğu zehir taciri 15 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Ersin Korkut'la birlikte 21 şüpheli, savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı... İmirzalıoğlu ifadesinde yurt dışında bir kez uyuşturcu kullandığını belirtti. Teknik takibe takılan görüşmelerini ise "Doğu'dan kayısı, ceviz ve fıstık istedim." şeklinde açıkladı.

Oyuncular Hakan Yılmaz, Engin Altan Düzyatan, Engin Günaydın ve Özge Özpirinçci'nin de uyuşturucu kullandıklarını kabul ettikleri ileri sürüldü. Evinde 6 gram esrar bulunan şarkıcı Mehmet Erdem ise pişman olduğunu ve uyuşturucudan kurtulmak istediğini söyledi.

Yurtdışında bulunan oyuncu Berrak Tüzünataç hakkında ise gözaltı kararı olduğu belirtiliyor. 
<< Önceki Haber Ünlülerden şok eden itiraf ve pişmanlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER