YDS sonuçları için tıkla - (ÖSYM 2014 YDS)

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ilkbahar dönemi soru kitapçıkları ile cevap kağıtları erişime açıldı.

YDS sonuçları için tıkla - (ÖSYM 2014 YDS)

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 6 Nisan'da yapılan YDS ilkbahar dönemi sınavına giren adaylar, kendi cevap kağıtlarının görüntülerine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.


Sınav sorularının yüzde 10'unu oluşturan ve Temel Soru Kitapçığı adı altında adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulan sorulara da adayların bu sorulara verdikleri cevapları izlemesini ve cevap kağıdı üzerindeki işaretlemelerini kontrol etmeleri amacıyla ulaşılabilecek.

Adaylar, sınavda kendi cevap kağıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara (yayımlanan yüzde 10) http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaralarıyla  erişebilecek.

Sisteme giriş yapıldıktan sonra, ilgili sınav ve görüntülenmek istenen soru numarasını seçildiğinde ekranda soru kökü cevap seçenekleri ve sorunun doğru cevabı görülebilecek.
Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılıyor. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımayacak. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacak.
<< Önceki Haber YDS sonuçları için tıkla - (ÖSYM 2014 YDS) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER