Yakub Saygılı önce ders verdi, sonra teslim oldu

Eski Emniyet Müdürü Yakub Saygılı, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Saygılı attığı tweetler'le adeta polislik dersi verdi.

Yakub Saygılı önce ders verdi, sonra teslim oldu

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun polis şefi Yakub Saygılı, kapısında takip ekibinin beklediğini, ancak onları atlatarak evden çıktığını Twitter'dan yazdı. Saygılı daha sonra attığı twitlerde ise nerede olduğunu bildirdi. Zaturre olduğunu belirten Saygılı, bir özel hastanede serum yediğini duyurdu.

YAKUP SAYGILI: KAPIDAKİ OPERASYON EKİBİNİ ATLATTIM

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu polislerine bu sabah operasyon yapılacağına yönelik ilk iddia dönemin Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı'dan gelmişti. Saygılı, gece saat 03.00 sularında attığı Tweet mesajında "Bir takip egiticisine bir caylak. Alindim dogrusu. Sayi az olunca mecburen taciz takip olur. Hedefi de kaybeder... Sitenin girisinde takip ekibi durduguna ve taviz pahasina kaybetmemek uzere takip yaptigina gore operasyon sureci basladi demektir..." dedi.

"HASTANEDEYİM, SERUM YİYORUM, BİTİNCE GELİRİM..."

Saygılı daha sonra ise "Endise etmeyin hastanede serum yiyorum. Zaturre baslangici. Bitince gelirim. Halkali kent hastanesindeyim.. Gelin yine baslayalim. Genclik yillarimi hatirladim. Gec kalmayin..." mesajlarını paylaştı ve kendisini takip eden polislere yerini bulmaları için yardım edilmesini isteyen 'tiye alıcı' mesajlara devam etti.

İşte o Tweet'ler:




<< Önceki Haber Yakub Saygılı önce ders verdi, sonra teslim oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER