Yandaş medyadan akıllara ziyan bir haber daha!

Hizmet Hareketi'ni karalamak için her gün onlarca mesnetsiz iddiayı sayfalarına taşıyan havuz medyası artık kendi yazıp çizdiklerini inkâr eder hale geldi.

Yandaş medyadan akıllara ziyan bir haber daha!

Daha önceki haberlerinde hiçbir somut delil göstermeden Camia'ya Amerikan CIA ajanı, İsrail ajanı diye iftiralar atan havuz medyası bugün ise rotayı Almanya'ya çevirdi.

Hükümete yakınlığı bilinen Star gazetesi, "Paralel arşiv Avrupa'ya kaçtı" başlıklı bir masabaşı haberi manşet yaptı. Yandaş gazete Star, TİB ve Emniyet’te silinen dinlemelerin olduğunu iddia etti ve hiçbir delil göstermeden de bu dinlemelerin izine Almanya ve Sırbistan'da ulaşıldığını yazdı.

Star, hiçbir somut ifadeye yer verilmeyen haber ile, Türkiye'yi dinlediğini açıkça söyleyen ve Ankara’nın sessiz kaldığı Almanya’nın gizli servisi BND ile Hizmet Hareketi'nin irtibatlı gösterme algısı oluşturmaya çalıştı.

Star'ın akıl ve mantık sınırlarını zorlayan bu haberinde tek bir somut delil bulmak imkansız. Her mantık sahibi insanın soracağı "Cihangir'de bir kafede BND ajanları ile kimler buluşmuş?", "Silinen dinlemelerin izine Almanya ve Sırbistan'da nasıl ulaşılmış?" gibi sorular da cevapsız.

Hükümet yandaşı diğer gazeteler gibi Star da, 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmaları sonrasında yaptığı birçok iftira içerikli haberde kendisi ile çelişti. Bu haberler için de tekzip yayımlamak zorunda kaldı.ZAMAN
<< Önceki Haber Yandaş medyadan akıllara ziyan bir haber daha! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER