Yaralı arkadaşlarını görmek isteyen genç, ortalığı birbirine kattı

07 Ara 2009 09:08 Samanyolu HaberBaşkent'te kaza yapan araçtan yaralı kurtulan bir genç, hastaneye kaldırılan yaralı arkadaşlarını görmek için ortalığı birbirine kattı.

Yüzü kanlar içindeki genç, polise zor anlar yaşattı. Zaman zaman kaza yapan aracı tekmeleyen genç, bir ara dengesini kaybederek yere düştü. Bir süre polise direnen genç polisin ikna çabaları sonrası ambulansa bindirildi.

Edinilen bilgiye göre sürücüsü öğrenilemeyen 06 ASV 79 plakalı otomobil, Kızılay'dan Ulus istikametine gittiği sırada Sıhhiye köprü altında önünde seyreden ticari taksiye arkadan çarptı. Hızını alamayan otomobil yağışlı havanın da etkisiyle yoldan çıkarak Opera TRT Radyosu önünde kaldırımdaki reklâm tabelasına çarptı. Kaza sonrası otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralı kazazedelerden ikisi çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Yüzü kanlar içindeki Serkan isimli soy ismi öğrenilemeyen bir genç ise yaralı iki arkadaşını yanında görmeyince ortalığı birbirine kattı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç, kaza yapan aracı tekmeledi. Hızını alamayan genç zeminin de kaygan olması sebebiyle yere düştü. Polis ekiplerinin yanındaki arkadaşının sakinleştiremediği genç, uzun süre ambulansa binmekmek için direndi. Bir süre polise direnen genç, daha sonra ambulansa bindirilip Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. (CİHAN)


Sponsor Linkler