Zekeriya Öz'den polislere operasyona çok sert çıkış

17 ve 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nda görev alan polislere yönelik yürütülen hukuksuz operasyona sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

Zekeriya Öz'den polislere operasyona çok sert çıkış

Büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarını yürüten dönemin İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, yolsuzluk operasyonlarında görev alan polislerin gözaltına alınmasına Twitter’dan tepki gösterdi.

Zekeriya Öz, Twiter’da şunları yazdı:

“Evindeki paraları sıfırlayamayanlar, devletin ve milletin itibarını sıfırladılar. Şimdi de masumlara iftira atıp onları da sıfırlamaya çalışıyor.

İsrail Gazze’ye saldırdı. Türkiye misilleme olarak polislere kara harekatı başlattı. İsrail’e gücü yetmeyen zavallılar, polise sahurda saldırdı.

Tarihe hırsız ve zalim olarak geçmektense mazlum ve mağdur olarak geçmek şereftir. Hz. Yusuf’u kuyuya atan kardeşleri kapısında dilenci oldular.

IŞİD’in elinden rehineleri kurtaramayan acizler, hırsızlığı örtmek ve hırsızları kurtarmak için polislere iftira atıp baskın yapıyorlar. Yerse…

Ey zulme onay verip anayasaya aykırı kanunların çıkmasına onay veren milletvekilleri. Yapılan bu zulümlerin tamamında zulme ortak oldunuz.”

Lütfü Türkkan, Hakan Şükür, Adem Yavuz Arslan, Ali Fuat Yılmazer başta olmak üzere birçok kişi, operasyonun hukuksuzluğunu vurgulayan mesajlar paylaştı.

İşte tepkilerden bazıları:












<< Önceki Haber Zekeriya Öz'den polislere operasyona çok sert çıkış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER