Güneş herkese doğar ama...

Şenol Güneş 'güneş'li benzetme yaparak değerlendirmelerde bulundu.

Güneş herkese doğar ama...

Tecrübeli teknik adam, kulüp dergisinin eylül sayısında yer alan röportajında, her futbolcunun başarısının kendisine ait olduğunu vurgulayarak, "Genç oyuncular da kendileri yapacak, ben değil. Hiçbir oyuncuyu ben çıkarmadım, onlar zaten vardı. Güneş herkese doğar, yeter ki ondan yararlanmasını bilin" ifadesini kullandı. 

Zeki bir taraftar yapısına yakışır bir futbol ortaya koymayı hedeflediklerini vurgulayan Güneş, "Amacımız rakibi oynatmayan ama kendisi sahada tüm varlığıyla oynayan, dinamik bir takım görüntüsü ortaya serebilmek, Beşiktaş'ın karakterine uyan bu. İnşallah bunu başarırız. Taraftarı mutlu etmek istiyoruz. Beşiktaş, üretmek isteyen bir camia. Başarı beklentisi var. Medenice fikrini ortaya serebilen, zeki bir taraftar yapısına yakışır bir futbol ortaya sermeyi hedefleyeceğiz" değerlendirmesini yaptı. 

Devrimci bir yapısı olan Beşiktaş gördüğünü anlatan Güneş, "Saygıdeğer, yaşam kalitesi ve entelektüel kapasitesi çok yüksek, yaratıcı bir taraftarı var. Etkilenmemek mümkün değil. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum" şeklinde görüş belirtti. 
<< Önceki Haber Güneş herkese doğar ama... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER