Güneş'ten Fenerbahçe yorumu: Bizi etkilemez

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş'ten Fenerbahçe yorumu: Bizi etkilemez

Golü dikkatsizlikten yediklerini belirten Güneş, "Rakibin ne yapacağını biliyorduk. Hızlı ve çabuk çıkmalarını bekliyorduk. Bizim oyunumuzu bozmayı düşündüler ve başardılar. Oyun tempomuz ve pas yüzdemiz düşüktü. İlk yarıda şutumuz bile yoktu. Duran toptan dikkatsizce bir gol yedik ve rakibin direncini artırdık." şeklinde konuştu.

Taraftarın bugün 3 puanı hak ettiğini söyleyen terübeli teknik adam, "İkinci yarı gol bulduk, pozisyonlar bulduk ama daha sakin kalmamız gerekiyordu. Daha fazla etkili iş yapacak ve daha fazla pozisyona girecek bir takımız. Kaybedilen 2 puan var, üzgünüz. Futbol böyle bir oyun. Bugün müthiş bir taraftar desteği vardı. Onlar 3 puanı hak ediyordu. Maça baktığınızda kazanmaya yakın taraf biz görülebiliriz ama istediklerimizi yapamadık. Rakip takım gücünün üstünde oynayıp biz gücümüzün altında oynarsak bu sonuçları alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında da konuşan Güneş, "Fenerbahçe maçında 3 puan almak istiyoruz. Biz her maça futbol oynamak için çıkıyoruz. Oyuncuların sinirlenmesi, rakibin bozmaya çalışmayı, kesik kesik oynanması. Çağ dışı bunlar. Kendi oyuncum da yapsa kızarım. Pazar günü de gücümüzü kullanıp rakibi yenmek istiyoruz. Sahaya çıktığımızda her şey belli olacak. Bizim açımızdan değişen bir şey olmayacak. Beşiktaş'ın 2 senedir derbi kazanamaması bizi bu maçta etkilemez." diyerek sözlerini noktaladı.
<< Önceki Haber Güneş'ten Fenerbahçe yorumu: Bizi etkilemez Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER