Güroymak'ta seyir halindeki araca silahlı saldırı: 3 yaralı

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Pazartesi, Ekim 19 2015
Bitlis'in Güroymak ilçesinde seyir halindeki bir otomobile uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 3 kişi yaralandı.
Bitlis'in Güroymak ilçesinde seyir halindeki bir otomobile uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Şentepe Mahallesi'nde seyir halinde olan bir otomobile henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda araçta bulunan İbrahim K., Barış K. ve Baran K. yaralandı.

Yaralılar Bitlis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yaralılardan İbrahim K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, saldırganların yakalanması için bölgede çalışma başlatılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.
CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir