GUTİAD Çin'den Dünyaya Bağlanıyor

GUTİAD (Guangdong Türkiye İşadamları Derneği) yeni çalışma dönemine teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak başlıyor.

GUTİAD Çin'den Dünyaya Bağlanıyor

Çin ve Asya Pasifik ülkelerinde yerleşik bulunan Türk müteşebbislerin dünya'ya açılan kapılarından biri olan GUTİAD (Guangdong Türkiye İşadamları Derneği) yeni çalışma dönemine teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak başlıyor.

Çin'de ticaret yapan, Çin'den dünya'ya ürün satan, Çin'de üreten ve Çin'e Türk ürünlerini ihraç eden birçok işadamını bünyesinde barından GUTİAD, üye işadamlarının hem ticari hemde şirketsel büyümelerine olanak sağlayacak tüm imkanları seferber ederek çok önemli network faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda öncelikle Sosyal Medya ve Yeni Teknolojilerin ticari büyüme noktasında etkin kullanımının farkında olan GUTİAD her ay düzenli olarak Türkiye ve Dünya'nın farklı ülkelerinde ki alanında yetkin kişilerle "Uluslararası Skype Konferansları"nı başlatıyor.

Haziran ayı Konuğu: Deniz Ergürel

Türkiye'nin Sosyal Meyda ve Yeni Teknolojiler konusunda en önemli isimlerinden biri olan Ergürel, 16 Haziran 2015 Salı günü Türkiye saati ile 15.00 Çin saati ile 20.00'da Türkiye'den Çin'de yerleşik Türk ve Çinli işadamlarına konuşacak.

Özellikle Sosyal Medya'nın ve Yeni Teknolojilerin ticari anlamda nasıl kullanılabileceği gibi konularda işadamlarına çok önemli bilgiler verecek olan Deniz Ergürel bu alanda bir ilke de imza atacak.

GUTİAD Yeni Dönem'de düzenleyeceği birçok yenilikçi etkinlik ile özellikle Çin ve Asya Pasifik pazarında adından sıkça söz ettiren bir kuruluş olma hedefinde.

<< Önceki Haber GUTİAD Çin'den Dünyaya Bağlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER