Ana Sayfa | Gündem |   Politika |   Ekonomi   |   Dünya   |   Spor   |   Sağlık   | Kültür   |   Teknoloji   |   Eğitim | Arşiv | Referandum | Canlı   RSS/Podcast
Ana Sayfa » Teknoloji haberleri » Facebook kullanıcılarına kötü haber
haber resim

Facebook kullanıcılarına kötü haber

Facebook'ta durumlar kesat: Firma bu açığını ücretli kullanıcı hesaplarıyla kapatmak istiyor.
Yazı Boyutu 10 12 14 16
Sosyal network platformu yakında en büyük probleminiz haline gelebilir. Gerekli altyapının oluşturduğu maliyetler gittikçe artmaktayken gelirler sabit kalıyor.

İsviçre haber portalı 20Minuten'in sektörle ilgili farklı blog'lardan edindiği bilgiye göre Facebook, sahip olduğu ağ üzerinden nasıl ek kazanç elde edebileceğini planlıyor. Bu planlar arasında ise genellikle kullanıcıya iki farklı hesap sunma seçeneği beliriyor: Kısıtlı erişime sahip ücretsiz bir hesap ve tüm Facebook'a erişim sağlayan ücrete tâbi (Premium) bir hesap. Kullanıcı verilerinin üçüncü kişilere satılması da tartışılan konular arasında yer alıyor.

Analistlere göre Facebook'un hisse satışıyla elde ettiği 500 milyon dolarlık sermayenin büyük bir kısmı harcanmış durumda. Eğer büyüme oranları durursa peşin para stokları 2009'daki piyasa durgunluğunda tamamen eriyebilir.

Facebook 140 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile internetteki en hızlı büyüyen sosyal network ağı. Ortalama bir kullanıcının 100 arkadaşı var, günde tahminen 30 milyon resim gönderiliyor. Dünya çapında her gün 200.000'in üzerinde yeni kullanıcı portala üye oluyor.

CHIP



01.01.2009 15:23:42



Haberi Ekle
facebook furl linkibol digg del.icio.us yumiyum oyyla bagcik technorati twitter ffeed
 YORUMLAR ( 21 )
Tüm Yorumlar | Gönder | Yazdır
Yorumunuz kriterlerimize uymadığı için yayınlanmamıştır.
ertan   24.04.2009 09:45:09 
Yorumunuz kriterlerimize uymadığı için yayınlanmamıştır.
mustafa demirel   06.01.2009 16:40:16 
BİR ÇIĞIR
FACEBOOK BENCE MESSENGER SOHBET SİSTEMİNDEN SONRA EN ÖNEMLİ İNTERNET ARKADAŞIĞI SİTESİ. BENCE İNTERNET ARKADAŞLIĞI SİTESİNDE BİR .IĞIR DİYEBİLİRİZ. ÇÜNKÜ DİĞER ARKADAŞLIK SİTELERİ HEM ÇOK YAVAŞ HEM DE BU KADAR KAPSAMLI DEĞİL. BU YÜZDEN ZATEN FACEBOOK BU KADAR KULLANICIYA ULAŞTI KISA ZAMANDA. EĞER GELİRİ GİDERİNİ KARŞILAMIYORSA BİR BAKIMA HAKLI SAYILIR AMA BU SEFER DE ÇOK FAZLA KULLANICI KAZANAMAZ.
Mustafa TURHAN   03.01.2009 01:53:06 
Yorumunuz kriterlerimize uymadığı için yayınlanmamıştır.
   02.01.2009 21:19:08 
facebook
zaten nereye yogunluk varsa onu paralı ypıyolar.paralı yaparlarsa ozaman kendileri kullanmak zorunda kalır ne diyiim.
ömer   05.01.2009 14:51:52 


 
1
1 2 3 4 5
HABER BÜLTENİ ÜYELİĞİ
 
* Günlük Haber Bültenine üye olmak için
E-POSTA adresinizi giriniz:
Ana Sayfa Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | S-Haberci |  Reklam |  Künye |  Bize Yazın
Copyright 2009-2010 samanyoluhaber.com Tüm Hakkı Saklıdır.                                                                                                             Evden Eve Nakliyat