EN SON HABER: (08:53) SABANCI’YI KİM ÖLDÜRDÜ? ...     EURO: 1,9500 - 1,9510    DOLAR: 1,2600 - 1,2610
 

SARI KIRMIZILI KULÜPTE BÜYÜK COŞKU

Cim Bom, şampiyon gibi... KARELER
Süper Lig'de güçlü rakibi Sivasspor'u deplasmanda 5-3 yenmeyi başaran Galatasaray, taraftarlarını sokağa döktü.



Sezonun son haftasına girilirken en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde bulunan Galatasaray, şampiyonluk yolunda son derece önemli bir avantaj yakalarken, sarı-kırmızılı taraftarlar da elde edilen şansı araçlarıyla tur atarak kutlamaya başladı.

Sivasspor maçının bitimiyle birlikte Galatasaray bayraklarını alan taraftarlar, İstanbul'un çeşitli merkezlerinde tur atarak galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.

Galatasaray taraftarları, Taksim Meydanı ile Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak, tezahüratlarla Sivasspor galibiyetini ve kazanılacağına inanılan şampiyonluğun sevincini birlikte yaşadılar.

STATTA ve SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK COŞKU
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte 4 Eylül Stadı'nda iki farkı görüntü hakimdi. Sivasspor ayağına kadar gelen fırsatı tepmenin üzüntüsünü yaşarken, Galatasaraylı futbolcular saha içinde büyük coşku yaşayıp, taraftarlarla şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın sevincini doyasıya kutladı.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları nedeniyle oynayamayan Linderoth, Hasan Şaş, Ümit Karan ve Uğur Uçar ise karşılaşmayı galatasaraylı taraftarlar ile birlikte tribünden izlediler.

Maç sonrası soyunma odasını bayram yerine çeviren Galatasaraylı futbolcular uzun süre "50 bin dolar" şeklinde tempo tutup, yönetimden Fenerbahçe derbisinin galibiyet primini istediler ve Sivas maçı galibiyetine de ekstra prim ödenmesini talep ettiler. Başkan Adnan Polat ve yöneticiler de soyunma odasına gelerek futbolcular ve teknik heyeti tebrik etti.

FLORYA'DA KAMP
Saat 23.00 gibi Sivas'tan İstanbul'a hareket etmesi beklenen Galatasaray kafilesi Atatürk Havalimanı'na indikten sonra tesislere geçecek ve evlere dağılmayarak Florya'da kampa girecek.

DHA


04.Mayıs.2008 22:35:17
yorum yaz gönder yazdır oy ver
 
SİZDEN GELEN YORUMLAR[33 adet yorum gelmiştir] TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ    
burak 10.Mayıs.2008 08:45:28
eger
eger edu g.birligine elle gol atmasaydi coktan sampiyonduk. neyse kayseri macina gecmeyeyim...
ugur 09.Mayıs.2008 12:08:16
fenerı yenerek
benım ıse en cok sevındıgım nokta fenrbahceyı yenıp sampıyon olmamızdır ve butun aslanları ve aslan tarftarları tebrık edıyorum
mehmet ua 05.Mayıs.2008 23:57:29
yapma ya
tüh yaaa...arkadaşlar pardon yaaa...bu senede mi cimbom şampiyon olacak...carlos duydu mu acaba...olmazsa bizim linconla bi haber gönderseydik bari...
05.Mayıs.2008 18:36:41
büyüme sancısı...
Enes diyor ki çekilen büyüme sancısıymış. Fenevbahçenin daha çok büyüme sancısı çekmesi lazım ki Galatasaray a yetişebilsin.
mutlu taraftar 05.Mayıs.2008 17:27:36
AĞLAMA FENEVBAHÇE
HİÇ ÜZÜLMEYİN FENEVBAHÇELİLER BİZ ŞAMPİYONLUĞUMUZU DOYASIYA KUTLARKEN AZİZ BAŞKAN GENE İSTİFA EDER GÜNDEMİ DEĞİŞTİRİR ARTIK YOKUM DER SİZDE NOOOOLUR BÜYÜK BAŞKAN BİZLERİ BIRAKMA DİYE AĞLARKEN UNUTUR GİDERSİNİZ
mustafa 05.Mayıs.2008 16:38:28
kıskanalar çatlasın
bak enes akıllı konuş fakir olan sensin bizimcebimiz olmasada gönlümüz zengin(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
aziz 05.Mayıs.2008 14:57:15
Peh!! Pişkinliğe bak!!
''enes'' Kardeş vallahi yomunu okurken bir GALATASARAY'lının Fenerliler'in ağzından Fenerli'lerle dalga geçiyor sandım :) Bu nasıl bir mantıktır ya??
Allah iyiliğini versin sadece gülüyorum :D :D
blue ıce 05.Mayıs.2008 13:59:02
şükür
BİR KARE GÖRDÜM YANLIŞ GÖRMEDİMSE TABİ HAKAN GOLDEN SONRA SEVINCINI ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTIKTAN SONRA ŞÜKÜR SECDESI YAPIYOR DU SANKI BUNA DA O YAKIŞIR. DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM KUTLU DOGUM HAFTASI HATIRINA SÖYLEDIKLERİNDEN SONRA YAZILAR YAZILMIŞTI.EĞER KI DOĞRU GÖRDÜMSE ONU ELINDEN ÖPERİM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENINLE OLSUN.

kaan efe 05.Mayıs.2008 13:28:58
iman gücü
fenerliler 2 sene önceki gibi yine ağladılar ağlamalı haktır.herzaman şikeyle sampiyın oluyorlardır.takdiri ilahidir işte bu buna anlamak lazım

fenerbahce cumhuriyeti yine çöktü yazık çooook yazık
izmirden melike 05.Mayıs.2008 13:24:08
işte şampiyon GS
şampıyon gıbısımı var yaa şampıyon belli ikinci kim???*:)))))))))ama sivassporuda tebrık ederım ikinci olsun sivasda üçüncülüğüde artık çarşıpazarmı alır febesmi alır artık onlar karar versın peh peh peh
 
DİĞER BAŞLIKLAR
Mayıs 13 SABANCI’YI KİM ÖLDÜRDÜ?
Mayıs 13 AZINLIKTA KALAN YARGIÇLAR
Mayıs 13 YENİ DÜNYA DÜZENİ
Mayıs 13 YALANLARI DEŞİFRE ETMEK KABAHAT Mİ?
Mayıs 13 Danıştay Başkanı Çörtoğlu emekli oluyor
Mayıs 13 KIBRIS'TA ÇÖZÜM HEM YAKIN, HEM UZAK
Mayıs 13 4 yılda Formula'dan bıktık
Mayıs 13 Mazot zamlanınca depolar yağ doluyor
Mayıs 13 ABESLE İŞTİGAL
Mayıs 13 Genelkurmay, CHP'yi de fişlemiş
 



PKK kendi devlet sistemini kurmuş
3 bin 500 PKK'lıya sivil operasyon
Kapatma davası ilk kez konuşuldu
Futbol, Başbakan'ı üzdü
Genelkurmay, CHP'yi de fişlemiş
4 yılda Formula'dan bıktık
Borsanın şampiyonu Fener
Mazot zamlanınca depolar yağ doluyor
Sanayinin çilekeş duayenleri
Galatasaray şampiyonluğu kutluyor
Nadir Kılıç
ANNEME MEKTUP
Anne;
Turan Görüryılmaz
ANNE ACISINDAN REYTİNG
Medyamız her şeyi reyting malzemesi yapmak zorunda mı?
Ekrem Dumanlı
ABESLE İŞTİGAL
Bazı çevreler, en ciddi meseleleri bile kısa sürede değersizleştirmeyi biliyor.
Emre Aköz
YALANLARI DEŞİFRE ETMEK KABAHAT Mİ?
Toplumsal Tarih dergisinin mayıs sayısında, İş Bankası Müzesi küratörü Prof. Zafer Toprak ile yapılmış bir söyleşi var
Mehmet Altan
SABANCI’YI KİM ÖLDÜRDÜ?
Özdemir Sabancı suikastını kim planlamış?
Sami Selçuk
AZINLIKTA KALAN YARGIÇLAR
Partileri kapatma davalarında uygulanacak usul hükümleri, Ceza Yargılama Yasasının (CYY) hükümleridir.