EN SON HABER: (00:26) Baykal'ın Erdoğan'ı şaşırtan ö...     EURO: 1,9540 - 1,9550    DOLAR: 1,2640 - 1,2650
 
Formula 1'in 5. ayağı olan Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde bugün 2 antrenman turu yapılırken, Ferrari'den Felipe Massa, günün en hızlı pilotu oldu.

İlk antrenman turlarında 1.27.323'lük derecesiyle ilk sırayı elde eden Brezilyalı Massa, aynı zamanda günün en iyi derecesine de imza attı.

Yapılan 2 antrenman turu sonunda 1.28'in altına 5 pilot inerken, Massa, ikinci antrenman turlarında ise 1.27.682'lik derecesiyle 3. sırada yer aldı.

Vodafone McLaren Mercedes takımından Heikki Kovalainen, yine sabah yapılan ilk antrenman turlarında yaptığı 1.27.456'lık derecesiyle, günün en hızlı tur zamanına sahip ikinci pilotu olarak dikkat çekti.

İkinci antrenman turlarının galibi Ferrari'nin Fin pilotu Kimi Raikkonen de ikinci antrenman turlarında elde ettiği 1.27.543'lük derecesiyle günün en hızlı 3. pilotu oldu.

-RAIKKONEN, 321 KİLOMETREYE ÇIKTI-

Günün en yüksek hıza ulaşan pilotu ise Ferrari'den Kimi Raikkonen'di.

Raikkonen, ikinci antrenman turlarında 321.2 kilometre hıza ulaşıp ilk sırayı alırken, takım arkadaşı Felipe Massa, 319.6 kilometre ile ikinci, Williams takımının Japon pilotu Kazuki Nakajima, 318 kilometre ile üçüncü sırada yer aldı.

-WEBBER KAZA YAPTI-

Antrenman turları sırasında, yağışlı hava nedeniyle, Red Bull takımının pilotu Mark Webber, hafif bir kaza geçirdi.

Kazanın ardından Anadolu Sağlık Merkezi Medical Center'da kontrol edilen pilotun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Anadolu Sağlık Merkezi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç.Dr. Semih Takka, muayene edilen Webber'in, yarışlara katılabileceğini bildirdi.

-GALATASARAY'IN MAÇI-

Formula 1'de yarışlar sırasında günlük çıkarılan ''Bulletin'' gazetesinde, İstanbul'da hafta sonunda gidilebilecek yerler içinde Ali Sami Yen Stadı da gösterildi.

Galatasaraylı Ayhan'ın fotoğrafının yer aldığı sayfada, yarınki sıralama turlarının ardından, Galatasaray'ın evinde oynayacağı maçın izlenebileceği yazıldı. Galatasaray'ın, Arsenal'ı geçerek UEFA Kupası'nı kazandığı hatırlatılan yazıda, sarı-kırmızılıların, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacakları maçta berabere kalmaları halinde bile Turkcell Süper Lig şampiyonluğuna ulaşacağı belirtildi.

-İNTERNETİN GÜNLÜĞÜ 30 AVRO-

İstanbul Park'ta geçtiğimiz 3 yılda basın mensuplarına ücretsiz olarak sunulan internet hizmeti, bu yıl paralı yapıldı.

İnternetten yararlanmak isteyen medya mensuplarından günlük 30 avro alınıyor.


09.Mayıs.2008 17:10:06
yorum yaz gönder yazdır oy ver
 
DİĞER BAŞLIKLAR
Mayıs 12 Baykal'ın Erdoğan'ı şaşırtan özelliği
Mayıs 12 ANNEME MEKTUP
Mayıs 11 Abdüllatif Şener'in oyu hangi partiye?
Mayıs 11 Milli Takım Antalya'da toplanmaya başladı
Mayıs 11 Manchester United İngiltere şampiyonu
Mayıs 11 UEFA'nın manşetinde ASLAN var !
Mayıs 11 Gelin bu yanlış yoldan dönün
Mayıs 11 Formula'da piste giren köpekler sorun oldu
Mayıs 11 Galatasaray son saniyede yıkıldı
Mayıs 11 Tuncay'ın takımından tarihi fark: 8-1
 



Baykal'ın Erdoğan'ı şaşırtan özelliği
ANNEME MEKTUP
Yazıcıoğlu'nun isyan ettiği o dizi
Tayyip’e vurmak varken....
Doğan Grubu'nu çileden çıkaran espri
Hülya Avşar canlı yayını karıştırdı-İZLE
Bu kadarına da pes !
İnternette bu fotoğraflar paylaşılıyor!
İşte Süper Lig'e yükselen 2 TAKIM
İşte en çok beğenilen lider
Nadir Kılıç
ANNEME MEKTUP
Anne;
Ergun Babahan
İÇİŞLERİ-DIŞİŞLERİ
Bir kısım medya Ergenekon'u önemsizleştirme, küçümseme, karalama çabası içinde.
Mahir Kaynak
SENARYOLAR
AK Parti'nin kapatılması davası sürecinde "alternatif bir senaryoyu" yazdı.
Tamer Korkmaz
ENİNDE SONUNDA ORTAYA ÇIKAR
Org. Yaşar Büyükanıt'ın “Sürpriz bekleyin” şeklindeki beyanı dikkat çekiciydi…
Mustafa Ünal
BİR BAŞKA AÇIDAN ANNELER GÜNÜ...
Her Anneler Günü'nde yıllarca önce yazdığım o portreyi hatırlarım.