EN SON HABER: (00:00) Babacan-Celili ortak bir açıkl...     EURO: 1,8850 - 1,8860    DOLAR: 1,1910 - 1,1920
 

KANALTÜRK'Ü BUGÜN GAZETESİ SATIN ALDI

MEDYADA BOMBA SATIŞ
Tuncay Özkan kanalını sattı. Kanaltürk'ü şaşırtacak bir isim aldı. Kim aldı derseniz...

Medyada yılın bomba satışı Kanaltürk'te yaşandı. Uzun süredir para sıkıntısı çeken, çalışanların parasını ödeyemeyen Tuncay Özkan'ın televizyonunu Bugün Gazetesi satın aldı.

Koza İpek Grubu sonunda Kanalturk’ü aldı. Bugün, Kanaltürk'ün tüm borçlarını da üstlendi. Bu borçların 5 Milyon YTL civarında olduğu öğrenildi. Kanaltürk, en son CHP'ye yaptığı milyon dolarlık belgesel filmle gündeme gelmişti.

Koza Davetiye satışla ilgili olarak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bir açıklama gönderdi.

Açıklamada, gruba bağlı ATP İnşaat'ın Kanaltürk TV, Kanaltürk Radyo ve kanalturk.com.tr sitesiyle ilgili şirketlerin yüzde 99.9'luk hissesini satın aldığı belirtildi.

Koza Davetiye ve Bergama altın madeninin sahibi Akın İpek, Tuncay Özkan'ın kurduğu Kanaltürk'ü satın aldı. Kanaltürk TV ile birlikte Kanaltürk Radyo ve "www.kanalturk.com.tr" internet sitesinin sahibi Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri AŞ tümüyle Koza'ya geçti.

Medya sektörüne Bugün Gazetesi'ni satın alarak giren İpek Grubu, bir süredir ulusal bir televizyon kanalı almak için çalışmalar yürütüyordu. Akın İpek, "Medya grubu olma düşüncemizi, ulusal bir gazeteden sonra bir TV kanalını alarak gerçekleştirdik." açıklamasında bulundu. Tarafsız bir yayın çizgisi belirlediklerinin altını çizen Akın İpek, eski RTÜK Başkanı Fatih Karaca'yı Kanaltürk'ün başına getirdi. Karaca, Akın İpek'e bağlı medya kuruluşları-nın grup başkanı olarak görev yapacak.

Akın İpek, Kanaltürk'ü Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri ve İhracat AŞ'nin iştiraki ATP İnşaat ve Ticaret AŞ şirketi adına satın aldı. Kanaltürk TV ile birlikte Kanaltürk Radyo ve "www.kanalturk.com.tr'' internet sitesinin sahibi Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri AŞ tümüyle Koza'ya geçti. Koza Davetiye, Borsa'ya gönderdiği bir yazı ile de Kanaltürk'ün yeni sahibi olduğunu bildirdi. Buna göre Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri AŞ'nin yüzde 99,04 hissesine sahip bağlı ortaklığı ATP İnşaat ve Ticaret AŞ, "Kanaltürk TV, Kanaltürk Radyo ve www.kanalturk.com.tr'' sitesinin, yayıncılığı ve iletimi ile bu medya varlıklarının her türlü lisans, marka ve fikrî mülkiyet haklarına sahip bulunan ve diğer şirketlerin de ana hakim ortağı olan Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri AŞ'nin yüzde 99,99 hissesini satın aldı.


12.Mayıs.2008 13:52:53
yorum yaz gönder yazdır oy ver
 
SİZDEN GELEN YORUMLAR[100 adet yorum gelmiştir] TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ    
BURHAN 13.Mayıs.2008 11:53:45
NEGÜZEL
DEMEKKİ MEMLEKETTE GÜZEL ŞEYLERDE OLUYOR
duha 13.Mayıs.2008 10:55:53

kendinden başka herkezi nurcu diye tanımlayan bu adam, her hali ile yapmacık olduğunu birkez daha ortaya koydu.
bir dava bu kadar ucuza mı satılır?
hani bu uğurda canınızı verirdiniz?
hani bu bağışlar siz yaşatmak türkiyenin geleceği içindi?
hani gümbür gümbür geliyordunuz?
hesaplarnız tutmadı mı?
ya size reklam vermeyen firmalara protesto maili yollama çağrınız?
sürekli birilerini birilerine yalaka olmakla, halkı kandırmakla, takiye yapmakala suçladınız.
inşallah size katılan bilmem kaç milyon kişi sizin gerçek yüzünüzü iyi anlamıştır. bir insan bu kadar mı paranın esiri olur. yuh demekten başka aklıma birşey gelmiyor.
abdullah 13.Mayıs.2008 10:36:32
satılık dava...
aadam davasına kaça sattı acaba merak ediyorum. hadi hayırlı traşlaar. ha bir de bu adamla beraber çırpınanlara yedikleri kazık için geçmiş olsun. eh adamların daavası çıkar davası, o çevrede satış boyuna. hadi hayırlı traşlar... pardon hayırlı satışlar...
İSTANBULLU 13.Mayıs.2008 10:33:23

İNŞALLAH SIRA HÜRRİYET MİLLİYET VATAN CNN KANAL D STAR SHOW TV LERİNEDE GELİR..
nihat 13.Mayıs.2008 10:30:57
birzamanlar eleştirdiğin
Tüncay öskan kanalında bir zamanlar eleştiri yasğmuruna tuttugu hatta saygısızca ağır hakaretlerde bulunduğu guruba kanalını sattı.insan anlamakta güçlük çeksede kendi kendine demeden edemiyor Allah nelere kadir.umulmadık işler çıka biliyor kişilerin karşısına.Ey tuncay insan biraz onurlu ve hysiyetli olur be.yıllardır ağır hakaretler ettiğin guruba nasıl olurda kanalını satarsın bence sen bile anlamıyorsundur bunu.şimdi merak ettiğim bi diğer meselede kanal çalışanlarının tavrı herhalde istifa ederler diye düşünüyorum eğer istifa etmezlerse bu işleri para için yaptıkları yorumuna varacagım yani samimi olmadıkları yorumuna.Dilerim Allah tan bundan sonra kanal samimi ve yapıcı bir yayın çizgisi içerisinde çalışır.
gülay 13.Mayıs.2008 10:17:40
hayırlı olsun
son günlerede duyduğum en güzel hayırlı olsun konuşurken gözlerinden öfke ağzından salya akan o adamdan kurtuluyoruz bugüne ve koza gruba teşekkürler.
mehmet mavitaş 13.Mayıs.2008 10:13:24
Bunların davası satılık
bir dava satılabiliyorsa satıldığı güne kadar olan çabalar çıkar çabasıdır insanlarda kandırılmıştır
yusuf 13.Mayıs.2008 10:09:18
maşaallah maşaallah
ne gayretli adamlar bu ulusalcılar be. "vatan, millet, laiklil" deyip milleti peşlerine takıyorlar, sürüklüyorlar. ama kendi menfaatleri sözkonusu olunca "gerisi teferruat" oluyor. helal olsun adamlara bu kadar insanı (saf insanı mı yazsaydım acaba) iyi kandırıyorlar.
öztürk 13.Mayıs.2008 09:52:02

ya bu adamın tipine gıcıgım bunu da yurtdışından biri alsada kanalından kurtulduk kendindende kurtulsak
Meraklı 13.Mayıs.2008 09:40:44
Bu kaçıncı kale
Kaleler birer birer düşüyor,biz seyrediyoruz.Tepki vermemiz gerekiyor.Kanalımızı
satmamak için köprülerde kontör,mitinglerde yardım kampanyaları,daha çok belgesel çekimleri yapmamız lazım.Yinede olmuyor ise abaküs ile kaç kişi olduğumuzu sayıp yeni bir yapılanmaya gitmemiz lazım.Yoksa kim sahip çıkacak yoksula,işciye,siyasi partiye vede cumhuriyete.Haydi silkelenin ve kendinize gelin.Hemen meydanları doldurup kaçkişi olduğumuzu göbeğini kaşıyanlara gösterelim.!!!
 
DİĞER BAŞLIKLAR
Temmuz 21 Babacan-Celili ortak bir açıklama yaptılar
Temmuz 20 Başbakan Erdoğan, KKTC'den ayrıldı
Temmuz 20 Kaçırılan dağcılar vali ile yemek yedi
Temmuz 20 HEPİMİZ HAYRUNNİSA GÜL’ÜZ
Temmuz 20 Darbecilere sert çıktı !
Temmuz 20 Ve Delgado kararını verdi
Temmuz 20 Vali Kıraç: Yangın kontrol altına alınamadı
Temmuz 20 Polisi hayrete düşüren olay !
Temmuz 20 Almanya'da zafer Hamilton'ın
Temmuz 20 Aragones: Savunma iyi, hucüm kötü
 

Babacan-Celili ortak bir açıklama yaptılar
500 bin dolar ile ne yapacaktı?
İşte F.Bahçeli Guiza'nın İLK golü - İZLE
MSN kullanıcıları DİKKAT !
Teröristbaşı Öcalan'dan dehşet iddialar
Sakın 'keh keh keh' gülmeyin...
MHP gecesinde sürpriz mesaj
Demirel'in kurduğu en önemli cümle!
...Arkasından Perinçek çıktı
KEY ödemelerinde büyük şok !
A.Abdulkadiroğlu
HEPİMİZ HAYRUNNİSA GÜL’ÜZ
Hazımsızlar takımının sindirme problemi bu aralar yine nüksetti. Hedeflerinde Cumhurbaşkanı Gül’ün eşi var.
Muhammed Ergün
ERGENEKON’UN ÖRTÜLÜ OPERASYONLARI
Ergenekon soruşturması, Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanan başka bir darbe girişimini daha ortaya çıkardı.