|
SAHTE MAIL İLE TÜM BİLGİLERİNİZ ÇALINABİLİR KEY hak sahipleri aman dikkat ! İnternette KEY ödemelerine ilişkin sahte bir e-posta dolaşıyor. Hak sahiplerinin bu e-posta’daki linklere girmeden ilgili mesajı silmesi gerekiyor.
Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemeleri sürüyor. Hak sahipleri keyodemeleri.com adlı siteden ödemeler hakkındaki tüm bilgilere erişebiliyor. Ancak hak sahiplerinin bu konuyla ilgili sahte e-posta’lara dikkat etmesi gerekiyor.
konutedindirme@keyodemeleri.com’dan gelmiş gibi görünen e-posta’daki linkler keyodemeleri.com yerine keyodemelerl.com adlı adrese yönlendiriliyor.
KEY ödemeleriyle ilgili olarak gönderilen sahte e-posta şöyle:
“KEY ödemeleriyle ilgili açılan sitemizde meydana gelen aşırı yoğunluk sebebiyle meydana gelen kilitlenme dolayısı ile vatandaşlarımızdan gelen şikayetler doğrultusunda hazırlamış olduğumuz program sayesinde KEY ödemeniz ile ilgili bilgilere anında ulaşabilirsiniz.
Ayrıca bu program sayesinde ACİLİYET BAŞVURUSUNDA bulunan vatandaşlarımıza yapılacak olan ödemeler (kısıtlı kontenjan) daha yakın bir tarihe alınacaktır.
Programı indirmek için burayı tıklayınız. Veya sitemize bağlanmak için HTTP://WWW.KEYODEMELERl.COM/”
Hak sahiplerine uyarı: E-posta’da yer alan programı indirmeyin ve ilgili mesajı silin. 31.Temmuz.2008 15:48:23 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
| |
| SİZDEN GELEN YORUMLAR | [1 adet yorum gelmiştir]
|
|
|
CEYSAR 31.Temmuz.2008 17:11:12 |
|
|
 |
|
|
Evet bu bi gerçek...
Bu bi gerçek burada bu haberi okuyunca kontrol ettim böyle bir adres var ve orjinal key ödemeleri sitesi gibi hazırlanmış ve haberde denildiği gibi bir programın indirilmesi isteniyor SAKIN KANMAYIN..!!
Siteyi açanlar kim diye Whois .net adresinden baktım site Sirzat Balin adında birine ait görünüyor tabi böyle birinin varlığıda meçhul takma ad olabilir.Adresi de aşağıdaki adres yazılmış
kucuk esat no 56.
Ankara, Ankara 06054
TR
|
|
|
|
| |
| DİĞER BAŞLIKLAR |
|
| |