EN SON HABER: (23:21) En trajik trafik kazası ...     EURO: 2,0140 - 2,0160    DOLAR: 1,5970 - 1,5990
 

SON HABER

'Çok gizli' Ergenekon çantası bulundu
'Çok gizli' Ergenekon çantası bulundu
İçinde 'çok gizli' ibareli belgeler ile Ergenekon terör örgütü zanlılarıyla ilgili evrakların bulunduğu bir çanta bulundu.

İzmir Adnan Menderes Havaalanı Terminali'nde, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce içinde 'çok gizli' ibareli belgeler ile Ergenekon terör örgütü zanlılarıyla ilgili evrakların bulunduğu iddia edilen bir çanta bulundu.

Havalimanı içinde sahipsiz bir çantanın varlığından haberdar olan güvenlik güçleri, öncelikle çantanın şüpheli paket olabileceğini değerlendirdi. Yapılan incelemeler sonunda çantadan 'çok önemli evrak'lar çıktı. Evraklar arasında, Ergenekon soruşturmasında adı geçen zanlılara ait bilgi ve belgelerin yer aldığı iddia edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün uzman ekipleri çantaya el koydu. Çantanın, içindeki evraklarla birlikte İstihbarat Şubesi ekiplerine ulaştırıldığı iddia edildi.

Polisin, Cumhuriyet Savcılığı'nın bilgisi dahilinde çok sayıdaki evrağı titizlikle incelediği öğrenildi. Geçen ay bulunan çantanın daha sonra savcılığa teslim edildiği ifade ediliyor. Emniyet yetkilileri, çanta ve evrakların kapsamı hakkında bilgi vermekten kaçınıyor.


CİHAN


29.Ağustos.2008 10:12:53
yorum yaz gönder yazdır puanla
Hakaret, küfür içeren ve imla kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmamaktadır.
 
SİZDEN GELEN YORUMLAR[13 adet yorum gelmiştir] TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ    
Peacemaker 29.Ağustos.2008 20:07:05

Yoksa tuncaymi birakdi
Yoksa bunu tuncay güney gizlice iceriye girip de mi birakti :-)

çato 29.Ağustos.2008 18:49:36

bir oyun olabilir
bu belgelerin doğru olup olmadığı bence dikkat edilmeli....sahte belegelerle gercek belgelerin de sahte olduğunu itham etmek için yapılıyo olabilir ...araştırılmalı bir evrağın yenimi eskimi olduğu bilinir..

safa 29.Ağustos.2008 17:02:46


kurtlar vadisi pusu yu mafya filmi diyenler utansın.işte türkiyenin gerçeğini bütün baskılara rağmen yıllardan beri dile getiren bu dizi.seyredin ve ibret alın

KEMİKKIRAN 29.Ağustos.2008 15:03:12

ÖNEMSİZ EVRAK
Bulunan çantada önemli evrak olsa bu kadar deşifre olmuş bir örgüt bu çantayı havaalanında gezdirmez yakıp ortadan kaldırırdı.örgüt içinden biriside o çantayla hava alanına gelip yakalanma riski almazdı.bu çantayı oraya kim bıraktıysa havaalanında bulunan kameralardan şimdiye kadar yakalamaları lazımdı.özellikle son günlerde bomba alarmında tetikte olan güvenlik güçleri İZMİR gibi büyük bir şehrin havaalanında sahipsiz bir çanta bulmaları düşündürücü.bence o çanta kafaları karıştırmak için ergenekonun bir oyunu; buda demekki dışarda fink atan örgüt elemanları var bide havaalanlarında evrak dolu çantayla.ne deyim yakında ABD bu işe de el atar ne ERGENEKON kalır nede evrak.ne ERGENEKONMUŞ yahu irin dolu yara gibi deştikçe pislik akıyor.bunları ozon suyuyla yıkasan paklanmaz.

safa 29.Ağustos.2008 14:57:51


meselenin iki yönü var birincisi bu çanta hedef saptırmak için bırakılmış olabilir.ikincisi ve daha önemlisi şu.siz hiç türkiyede birkaç polis ve birkaç savcının gayretiyle bu noktaya gelindiğine inanıyormusunuz???hayır ben inanmıyorum.dün apo yu ecevit hükümetine seçim armağanı olarak kim hediye ettiyse,bugün ergenekon u çorap söküğü haline getiren aynı güçtür.itirazım yok durumdan memnunum ama kendimizi aldatmayalım.bir gurup emniyet mensubu ve birkaç savcı ve hakimle bu noktaya gelinemezdi.ama biz bu hediyeyi dışardan aldık.akp nin hükümette kalmasını isteyen dış faktörlerden aldık.lütfen yorumu yayınlarmısınız???

Re............ 29.Ağustos.2008 14:56:49

ADİ ÜSTÜNDE KURTLAR VADİSİ PUSU
SENIN KIRMIZ KITABIN VARSA BENIMDE
PARAMM VAR POLATT
SENI SEÇMİŞLERSE BENIDE SECENLER VAR İSKENDERR
EY GİDİİ BEE KURTLAR VADIISII SANKI OLAYALARI DAHA ÖNCEDEN BILIYOURMUŞ GIIBI YAZILMİŞ ACABA KURTLAR VADSIII PUSUNU KITABINDAA DAHA NELER VARRR

BURASİİ TÜRKİYEEEEE TEMİZLİK OPERSYONU BAŞLAMİŞTRR

BU DEVELETII KIPMSE YIKAMAİŞ HELLE BU SATEN SONRA KIPMSE YIKAMZ BİZ TÜRKÜZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENII

MAHMUT 29.Ağustos.2008 14:30:16

GÜVENLİK KAMERASI?
ORASI BİR HAVAALANI MUTLAKA GÜVENLİK KAMERASI BIRAKANI TESPİT ETMİŞTİR.ARAŞTIRILMASI MUTLAK GEREK.

HAKAN 29.Ağustos.2008 11:26:14

yönlendirme
soruşturmaları başka yöne çekmeye çalışıyorlar, hala devletin içinde ergenekon kadrosu ciddi bir şekilde devam etmekte.

CINKAYA 19 29.Ağustos.2008 11:02:45

SUSURLUKTA KAYBOLAN CANTAMI.
susurluk kazasinda ergenekoncularin ele gecseydi yanarik dedikleri cantanin icerisindeki evraklarmi.yada o evraklarin bir kismimi bu militanlar biraz kurnazca yumurtalari hep ayni kaba koymuyorlar.

yada ergenekon davasini baska tarafa yonlendirmek icin ozellikle birakilan duzmece bir kac kagit parcasimi.
heryerden ergenekona ait gizli bilgilerin fiskirmasi bu isi biraz sulandiracak galiba.d.medya gurubunun yaptigi gibi.

STİNGRAY 29.Ağustos.2008 10:28:25

................................
TAMAMEN KURGU........BULUNMASI İÇİN BIRAKILMIŞ KESİN...

 
DİĞER BAŞLIKLAR
Aralık 01 En trajik trafik kazası
Aralık 01 Ankara'da trafik kazası: 1 ölü
Aralık 01 Aksu: Bunlar bizi yıldıramayacak
Aralık 01 Mevlana'yı anma törenleri başladı
Aralık 01 Liberya'da 100 mahkum kaçtı
Aralık 01 Magandalığın böylesi görülmedi!
Aralık 01 Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis
Aralık 01 Kızılcahamam'da yangın
Aralık 01 Ergenekon'da koğuş ağası kavgası
Aralık 01 Gümrükçüoğlu görevinden istifa etti
 
Fehmi Koru '1 NUMARA' yı yazdı
Denktaş'ı bitirecek iddia
AK Parti'den Çankaya'ya sürpriz aday
AK Parti'de sürpriz istifa !
TUGAY 25 METREDEN AVLADI-İZLE
Sır perdesi aralandı
Stadyum sunucusundan bomba
Org. Başbuğ'dan bir jest daha
İşte istifanın perde arkası
Hükümet'ten BAYRAM MÜJDELERİ
A.Abdulkadiroğlu
KURBAN DERİSİNİ KİM TOPLAYACAK ?
CHP şaşırtmaya devam ediyor. Bu sözler çok tartışılacak.
Faruk Bilgin
BOMBAY SALDIRISI
Seyfi Müezzinoğlu'nun anlattıkları nasıl bir trajedi ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor.
ahmet-kekec
Ahmet Kekeç
BU CAHİL HALK NE DİYOR BÖYLE?
Halk, cahil ve eğitimsizdir.
ekrem-dumanli
Ekrem Dumanlı
TUNCAY GÜNEY'İ REFERANS SAYIYORSANIZ...
Tuncay Güney ile Milli İstihbarat (MİT) arasındaki ilişkiyi belgeleyen bir haber yayınlandı geçen hafta.
engin-ardic
Engin Ardıç
İNCE TARİH
Dostlarım beni uyarıyorlar, "son zamanlarda yumuşadın" ... Peki, sertleşelim azıcık.
rauf-tamer
Rauf Tamer
HESAP TAMAMDIR
Zaten bir tuhaflık vardı.
umur-talu
Umur Talu
PARDON GÖREVİNİZ NEYDİ?
Bazen tekrar gibi oluyor ama araya değişik bir şeyler de koymaya çalışırım.
yavuz-bulent-bakiler
Y.Bülent Bakiler
ATATÜRK DE Mİ ATATÜRK DÜŞMANIDIR?
Savcılarımız, hakimlerimiz, bi­lirkişilerimiz... yel-yepelek işe koyulmuşlardı.
kursat-bumin
Kürşat Bumin
BİR KERE DAHA ADALET BAKANI
Yakın dönemde Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'i doğrudan konu edinen üçüncü yazım bu.