Hacettepeliler, Başkan Yaşar'ı ziyaret etti


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Gençlik Derneği'ni makamında ağırladı.
Dernek Başkan'ı Yılma Gümüş, Yaşar'a Sosyal Hizmet 1'inci Ulusal Yaz Kampı'na vermiş olduğu desteklerden ötürü plaket takdim etti.

Yaşar'ın destekleri sayesinde yaz kampını gerçekleştirdikleri belirten Gümüş, "Bizleri kırmayıp kampımıza destek verdiğiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Gençlere destek oluyorsunuz. Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa." dedi.

EĞİTİM SİSTEMİNİ ELEŞTİRDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar da gençlere ve kadınlara çok önem verdiklerine vurgu yaptı. Gençleri ve kadınları dışlayan bir toplumda demokrasiden söz edilemeyeceğini belirten Yaşar, "80 öncesi gençlerin daha çok haksızlık karşısında sesi çıkıyordu. Şimdi gençlerin fikri sorulmuyor. Herkes kendisine göre bir sistem yaratma peşinde. Her gelen bakan kendine göre bir eğitim sistemi oluşturuyor. Bundan da mağdur olan gençler oluyor. Gelişmiş ülkelerdeki eğitim sistemini kendi eğitim sistemimize entegre etmeliyiz. Bu şekilde hareket etmediğimiz sürece daha çok sıkıntı çekeriz." diye konuştu.

En temiz okulların Yenimahalle'de olduğunun altını çizen Başkan Yaşar, Yenimahalle'deki devlet okullarına yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Yaşar, "Belediye olarak devlet okullarımıza elimizden gelen her yardımı yapıyoruz. Hizmette sınır tanımıyoruz. Ve çalışmalarımızın neticesinde iddia ediyorum, en temiz okullar Yenimahalle'de." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hacettepeliler, Başkan Yaşar'ı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER