''Hadi oradan'' diyenlere nasıl cevap verdi?

İçişleri Bakanlığı'nın keyfi kararı ile azledilen Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'e destek veren Bülent Arınç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Cumhurbaşkanlığı'ndan şoke eden cevaplar almıştı. Arınç o sözlere bugün cevap verdi.

SHABER3.COM

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, "Ahmet Türk'ü tanırım, terörle alakası yoktur." sözlerine Adalet ve Kalkınma Partisi'nden gelen tepkilere cevap verdi. Arınç, "Ben dolu konuşurum, bilerek konuşurum." dedi.

Arınç, İçişleri Bakanlığı'nın keyfi kararı ile Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden azledilen  Ahmet Türk'e destek vermişti. 

"HADİ ORADAN" VE "BİZİ BAĞLAMAZ" ÇIKIŞI

Arınç'a AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Hadi oradan!" diye cevap verirken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bizi bağlamaz. Şahsi görüşüdür." ifadelerini kullanmıştıı.  

Tarafsız Haber Ajansı'na mülakat veren Bülent Arınç, Kalın'ın sözlerine karşılık şöyle dedi: "Bunlar benim kendime has, özgün düşüncelerimdir, yoksa Kurul'da oluşturulmuş veya Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edilmiş konuşmalar değildir."

ARINÇ: BOŞ VER, ONLAR BOŞ ŞEYLER

Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler hatırlatıldığında Arınç, "Boş ver, onlar boş şeyler, onlar boş şeyler. Bana gelen tebrik telefonlarını, bana gelen mesajları bir bilseniz." ifadelerini kullandı.

Arınç, "Onlara gerekirse ben cevap veririm, çok şükür ağzım da laf yapıyor, Twitter'ı da kullanırım, ama boş şeylerle uğraşanlara boş cevaplar vermek benim işim değil." dedi.

Arınç şunları kaydetti: "Ben dolu konuşurum, bilerek konuşurum, fikirle konuşurum, siyasetle konuşurum, başkaları gürültü yapabilirler o benim ilgi alanım için de değil."
<< Önceki Haber ''Hadi oradan'' diyenlere nasıl cevap verdi? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER