Hadise moda koleksiyonu tanıtımında hayranlarıyla bir araya geldi

Hadise moda koleksiyonu tanıtımında hayranlarıyla bir araya geldi

Sanatçı Hadise, 'Hadise for Twist' koleksiyonu tanıtımı için Armada AVM'de özel bir mağazada moda severlerle bir araya geldi. Hadise, hayranlarına imza dağıtarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Başarılı sanatçı Hadise ve Twist tasarım ekibinin uzun süren çalışmalarının ardından hazırlanan, modern siluetlerin farklı kumaşlarıyla birleştiği rock esintileri ve feminen tasarımların ön planda olduğu koleksiyonun tanıtımı için hayranları, Hadise'yi yakından görmek için saatler önce Ankara Armada AVM'deki özel mağazanın önüne geldi. Mağaza önünde sıraya giren hayranları Hadise'nin şarkılarını seslendirdi, tezahüratta bulundu. Hadise hayranları ile yakından ilgilendi. Başarılı sanatçı hayranlarına imza dağıtarak, fotoğraf çektirdi. Hadise'ye minik hayranıyla da fotoğraf çektirdi.

KOLEKSİYON

44 parçalık Hadise for Twist Koleksiyonu'nda siyah, ekru, kırmızı ve bej renkler ağırlıkta. Koleksiyonda, trok ve kuşgözleri ile zenginleştirilmiş süet uzun pardesü, metal tokalı deri kemer aksesuarlı skater elbise, biker deri pantolon, inci detaylı biker deri ceket, kırmızı şeritli leopar desen kürk, uzun leopar desenli payet ile işlenmiş mini elbise, kırmızı Wrap büstiyer ve pantolon takımı, omzu bantlı kırmızı skater elbise, kırmızı kuşgözü detaylı mayo, gümüş rengi pardesü, gümüş renkli deri korseli mini elbise, parlak boncuk püsküllü kalem elbise yer alıyor. Koleksiyonun aksesuarları arasında tekli kullanımda minimal, beraber kullandıklarında ise asi punk bir duruş sunan kelepçe formundaki metal bileklikler, zincir tasma kolyeler, leopar baskılı tay tüyü ile tasarlanan bucket formundaki çantalar göze çarpıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Hadise moda koleksiyonu tanıtımında hayranlarıyla bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER