Haftanin'e kara harekatı başlatıldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 17 2020
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 'Pençe-Kaplan Operasyonu'nun başladığını, komandoların Irak'ın Kürdistan bölgesindeki Haftanin'de olduğunu duyurdu.
Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Pençe-Kaplan Operasyonu başladı. Kahraman Komandolarımız Haftanin'de!" açıklaması yapıldı.
MSB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Pençe-Kaplan Operasyonu başladı. Kahraman Komandolarımız Haftanin'de. Hava Kuvvetleri, ATAK helikopterleri, İHA ve SİHA’larla desteklenen komandolarımız hava hücum harekatıyla bölgeye intikal etmişlerdir" ifadelerine yer verildi.
?Paylaşımın devamında ise "Pençe-Kaplan Operasyonu; son zamanlarda karakol ve üs bölgelerimize artan taciz ve saldırı teşebbüsünde bulunan PKK ve diğer terörist unsurlara yönelik olarak uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa haklarımız çerçevesinde icra edilmektedir" denildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!8.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


