Haftayı kârlı kapatan Trabzonspor'da, gözler Fenerbahçe maçına çevrildi


Süper Lig'in 12. haftasında uzatma anlarında Mehmet Ekici ile bulduğu golle sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen Trabzonspor'da, gözler 13. haftada deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi. İçerisinde bulundukları sıkıntılardan dolayı alınan 3 puanın 33 puan değerinde olduğunu kaydeden teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe maçını da kazanmaları halinde kulübün önünün açılacağını söyledi.

Mahkeme kararının ardından oluşan yönetim boşluğu, Gaziantepspor maçında yaşananlar nedeniyle verilen cezalar, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrılması, takım içerisindeki huzursuzluklar, ekonomik sıkıntılar nedeniyle bazı yabancı futbolcuların sözleşmelerini feshetmeleri ve kötü sonuçların verdiği olumsuzluklarla boğuşan Trabzonspor, Gençlerbirliği galibiyetiyle moral buldu.

Bordo mavililer, Şota'nın ardından geçici olarak takımın emanet edildiği Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıktığı ilk maçta zorlansa da 3 puana ulaşmayı başardı. Sıkıntılı süreçte alınan bu galibiyet hem takım üzerindeki olumsuz havayı biraz olsun dağıttı, hem de Fenerbahçe maçı öncesi moral oldu. Haftayı 3 puanla kapatan Karadeniz ekibi, gözünü 30 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maça çevirdi.

Trabzonspor takım olmayı başarırsa iyi bir kadrosunun olduğunu söyleyen tecrübeli hoca Sadi Tekelioğlu, o zaman iyi sonuçlar alacaklarına inandığını dile getirdi. Tekelioğlu, Fenerbahçe maçında Gençlerbirliği galibiyetinin devamı olan iyi sonuçlardan birini elde etmeleri temennisinde bulundu.

Fenerbahçe'nin de her takım gibi rakiplerinden bir tanesi olduğunu kaydeden Tekelioğlu, "Fenerbahçe'nin bütün maçlarını zaten televizyondan izledik. Oyuncularımız, hocalarımız tanıyor. Fenerbahçe maçında tabii ki tedbirimizi alacağız, oyun kurgumuzu ona göre yerleştireceğiz. Ama bu tür maçlar takım tertibi, oyun anlayışından ötedir. 'Hocasız da gidilse takım motive olur' sözü vardır. Bu maç öyle bir maç. Camianın seçim arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyacı var. İnşallah o maçın hazırlıklarını yapacağız, en ufak detayına kadar Fenerbahçe'yi etüt edip, ona göre palanımızı yapacağız. Oradan galibiyetle de dönersek kulübün önü açılır. Geleceğe inşallah iyi bir Trabzonspor yaratılmış olur." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Haftayı kârlı kapatan Trabzonspor'da, gözler Fenerbahçe... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER