Hainler Jandarmaya saldırdı

Kars'ta PKK'lı teröristler askere uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açtı

Hainler Jandarmaya saldırdı

Kars merkeze bağlı Kümbetli köyündeki Jandarma Karakol Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.


Kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Kümbetli köyünde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığı yakınlarına gelen PKK'lı bir grup terörist, saat 22.30 sıralarında uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulundu. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine karanlıktan faydalanan PKK'lı teröristler, bir araçla olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından Polis ve Jandarma Özel Harekat timleri bölgede geniş çaplı operasyon başlatırken, şehir giriş ve çıkışı da kontrol altına alındı.

Van İl Jandarma Komutanlığı'na akşam saatlerinde PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği saldırıda, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Vali Muthatbey Mahallesi'nde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'na saat 22.00 sıralarında saldırı düzenlendi. Bir grup PKK'lı tarafından roketatar ve el yapımı patlayıcı ile yapılan saldırıya, güvenlik güçleri anında ateş açarak karşılık verdi. Kısa süreli çatışmadan sonra kaçan PKK'lıların yakalanması için çevrede geniş çaplı oresayon başlatıldı. 

DHA

<< Önceki Haber Hainler Jandarmaya saldırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER