Hakan Şükür o ödemeyle ilgili konuştu

24. Dönem milletvekili Hakan Şükür, Koza İpek Holding'e yaptığı 12 bin TL'lik ödemenin sebebini açıkladı.

Hakan Şükür o ödemeyle ilgili konuştu

24. Dönem İstanbul milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan ŞükürKoza İpek Holding'e yaptığı 12 bin TL'lik ödemenin Ankara'da kirada oturduğu evin bir yıllık kira ödemesi olduğunu söyledi ve belgesini paylaştı. Koza- İpek Holding'e yapılan operasyon kapsamında savcılık Hakan Şükür'ün yaptığı 12 bin TL'lik ödemeyi neden ve hangi amaçla yaptığını inceleme altına aldığı iddia edilmişti.

Ankara’da Akın İpek’e ait olan bir evde oturduğunu belirten Şükür, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "MV olduğumda Ankara'da oturduğum evi Koza İpek Holding'ten kiralamıştım. Buyrun kira sözleşmesi ve bedeli. Rakama bakın ama lütfen" dedi. Şükür ayrıca medya hakkıındaki haberi çarpıtarak yayın yapan medya kuruluşlarına "Eğer az da olsa habercilik sorumluluğunuz duruyorsa 12 bin TL lik bu kira sözleşmesini yazarsınız." sözleriyle tepki gösterdi.



Hakan Şükür Twitter'dan Ankara'da kaldığı evin kira kontratını paylaştı

HÜRRİYET'E DE TEPKİ GÖSTERDİ


Hakkındaki iddiaya cevap veren eski milli futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür, Hürriyet'in haberi sunuş tarzına tepki gösterdi. "Daha iki gün önce 67. yaş gününü kutlayan Hürriyet'in bu haberi ve habercilik anlayışı beni şaşırttı!!" diyen Şükür, "Haberi öyle sunulmuş ki sanki 700 bin euroluk saat alınmış, çikolata kutuları havalarda uçuşmuş, ayakkabı kutuları yığılmış." ifadeleriyle Hürriyet'te tepkisini dile getirdi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Hakan Şükür o ödemeyle ilgili konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER