Hakan Şükür'ün babasına cezaevinde işkence

Sakarya'da bir cuma namazı çıkışı ellerine kelepçe takılarak tutuklanan Hakan Şükür'ün 75 yaşındaki babası, Erdoğan rejimi tarafından işkenceye uğruyor... İşte hayati riski bulunan Şükür'e yapılanlar...

samanyoluhaber.com

Erdoğan rejiminin, Hizmet hareketini savunduğu için intikam almak istediği Hakan Şükür'e ulaşamayınca Ağustos ayında Sakarya'da cuma namazı çıkışı gözaltına aldığı baba Sermet Şükür, cezaevinde işkenceye uğruyor.

Avukatının en son paylaştığı bilgilere göre 75 yaşındaki Sermet Şükür, cezaevine girdiğinden beri geçen sürede tam 40 kilo verdi. Fenalaşan Sermet Şükür'ü hastaneye kaldırmayı reddeden cezaevi yönetimi, ancak hücresinde sonda takılmasına izin verdi. Durumu daha da ağırlaşan Sermet Şükür daha sonra hastanete kaldırıldı.

HASTANEDE ZULÜM BİTMEDİ!

Hastahanede de zulme ve işkenceye devam edildi. Test yaptıkları gerekçesiyle hiç bir gıda verilmeyen Sermet Şükür'e adli tıp tarafından hayati tehlikesi olduğuna dair rapor verildi. Hayati tehlikesi bulunan mahkumlar hastahanede tedavi edilirken, savcının adli tıp raporunu hiçe sayması ve umursamaması neticesinde şekeri 500'ü gören Sermet Şükür'ün tekrar hasta haliyle cezaevine gönderildiği öğrenildi. 
<< Önceki Haber Hakan Şükür'ün babasına cezaevinde işkence Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER