Hakem Çakır'dan 2 büyük hata
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 19 2015
MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, Cüneyt Çakır'ın performansını, değerlendirdi.

Trabzonspor-Galatasaray maçının en kritik pozisyonlarını ve hakem Cüneyt Çakır'ın performansını, MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, hurriyet.com.tr'ye değerlendirdi...

DAKİKA 5: YASİN PENALTI BEKLEDİ, 'DEVAM' KARARI DOĞRU
Erkan Zengin ile Yasin Öztekin'in Trabzonspor ceza alanı içindeki ikili mücadelesinde Yasin yerde kaldı. Devam kararı doğruydu.
DAKİKA 36: BURAK YILMAZ'A SARI ÇIKMALIYDI
Burak Yılmaz düdük çaldıktan sonra topa müdahale etti. Hakem Cüneyt Çakır'ın sarı kart göstermesi gerekiyordu, göstermedi.
DAKİKA 37: SEMİH'E GÖSTERİLEN SARI KART YANLIŞ
Burak Yılmaz'ın pozisyonundan 30 saniye sonra Semih-Ndoye mücadalesinde Galatasaraylı futbolcuya sarı kart çıktı. Normal bir ikili mücadele idi, Semih'e sarı kart gösterilmesi kabul edilemez bir hata.
DAKİKA 46: NDOYE PENALTI BEKLEDİ, 'DEVAM' KARARI DOĞRU
Semih ile Ndoye'nin Galatasaray ceza alanındaki mücadelesinde Trabzonsporlu futbolcu yerde kaldı. Penaltı bekleyenler oldu ama hakem devam ettirerek doğru karar verdi.
DAKİKA 60: NET PENALTIYI VERMEDİ
Galatasaray ceza alanında Erkan Zengin'in vurduğu top Denayer'in koluna çarptı. Denayer'in kolu doğal konumda değildi. Olması gerekenden daha açık durumda olduğu için bu bir elle oynamadır. Karşılığı da penaltıdır. Ama hakem vermedi.
DAKİKA 90+5: M'BIA'YA İKİNCİ SARI ÇIKMALIYDI
M'Bia, kayarak Semih'e girdi. Sarı kartı vardı, ikinci sarıdan oyun dışı kalmalıydı ama Cüneyt Çakır bunu yapmadı ve 20 saniye sonra maçı bitirdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!8.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


