Hakem hatalarının protesto edildiği maçta inanılmaz hata

Trabzonspor ile Osmanlıspor arasında oynanan maça, Trabzonsporlu futbolcuların protestosu damga vurdu. Ancak herkes protestoya odaklanmışken bir hata herkesin gözünden kaçtı.

Hakem hatalarının protesto edildiği maçta inanılmaz hata

Geçtiğpimiz hafta oynanan ve Trabzonspor'a 4 kırmızı kartın çıktığı  Galatasaray - Trabzonspor maçının yankıları, bu haftaya da damga vurdu. Sahasında Osmanlıspor'u ağırlayan Trabzonsporlu futbolcular, maçın başlama düdüğüyle birlikte hakem hatalarını protesto etti.

Osmanlıspor'un vuruşuyla başlanan maçta, Trabzonsporlu futbolcular Hakem Özgür Yankaya'nın başlama düdüğüyle birlikte hiç kıpırdamadan yerlerinde bekledi. Protesto esnasında Osmanlısporlu futbolcular da kendi sahasında top çevirmeye başladı.

MAÇ HAKEM HATASIYLA BAŞLADI

Yaklaşık 30 saniye süren protesto sonrası, Trabzonsporlu futbolcular hareketlenmeye başladı. Bu esnada Osmanlısporlu futbolcularda topu kalecilerine kadar göndermişti. Protestonun sona erdiğini farkeden Osmanlıspor kalecisi Ahmet Şahin, topu eline alarak tekrar oyuna soktu. 

KURALLAR NE DİYOR?

Kural gereği futbolcuların ayaklarıyla kalecilerine verdiği topu, kalecilerin eline almaması gerekiyor. Böyle bir durumda, kalecinin topu eline aldığı yerde rakip takımın serbest vuruş kullanması gerekiyor.

Hakem hatalarının protesto edildiği karşılaşmanın henüz 1. dakikasında Trabzonspor aleyhine verilen bu karar ise çok konuşulacağa benziyor...

Rotahaber
<< Önceki Haber Hakem hatalarının protesto edildiği maçta inanılmaz hata Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER