Halil Atlı: Play Off'lara kalacağımızı düşünüyorum


Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk yarısını 6 galibiyet, 11 mağlubiyet ve topladığı 23 puanla 12. sırada tamamlayan Melikşah Üniversitesi'nde tek hedef lig sonunda play off'lara kalmak. Ligin ilk yarısındaki performanslarını değerlendiren Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Halil Atlı takım olarak ilk yarıda istedikleri hedefleri yakalayamadıklarını söyledi.

Halil Atlı, yaptığı değerlendirmede, "Oyuncularım ligin ilk yarısında iyi reaksiyon vermeye çalıştılar. İyi mücadele ettiler. Bazı maçları istemediğimiz şekilde kaybettik. Kazanmamız gerekip kaybettiğimiz çok maç oldu. Ben ikinci yarıda bu maçları kazanacağımızı düşünüyorum. Ligin son iki haftasındaki Pertevniyal ve Gelişim Koleji maçlarını son periyoda kadar üstün götürdük ama son anda kaybettik." diye konuştu.

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Atlı, "Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Gerekli noktalara yapılacak olan transferlerle ligde daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Yeni oyuncularımızın enerjisiyle ve mevcut oyuncularımızın tutumuyla birlikte bizimde onlara desteğimizle beraber yine play off'a kalacağımızı düşünüyorum. Tabi bu kolay olmayacak. İşimiz zor. Bu sene 17-18 galibiyet alan takımların play off potasına gireceğini düşünüyorum. Belki üçlü averajlar belki dörtlü averajlar devreye girecek. Bizim hedefimizde bu 17 galibiyeti yakalamak olacak. Bunu da yapacak potansiyelimizin, gücümüzün olduğunun farkındayım. Bu doğrultuda gerekli hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı yapıp istediğimiz hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Halil Atlı: Play Off'lara kalacağımızı düşünüyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER