Halil Umut Meler'e saldırının raporu: Olaylar koridorda da devam etti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Aralık 14 2023
Halil Umut Meler'in saldırıya uğradığı MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının saha komiseri raporu ortaya çıktı . Raporda, olayların koridorda da devam ettiğini ortaya çıkarken eski Başkan Faruk Koca'nın koridorda "Buradan çıkamayacaklar." dediğine yer verildi.
Hakem Halil Umut Meler'in saldırıya uğradığı MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının saha komiseri raporunda, eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın koridorda "Buradan çıkamayacaklar" dediğine yer verildi.
NTV'nin haberine göre; raporda olayların koridorda da devam ettiğini belirtilirken eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hareketlerde bulunarak "Buradan çıkamayacaklar" dediği belirtildi.
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş.Y.Ş. ile K.Ç.'nin alınan ifadelerin ardından "kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak" suçundan tutuklanmış ardından da Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti.
Savcılıkta, hakeme yumruk attığını kabul eden ve pişman olduğunu söyleyen Faruk Koca, Sulh Ceza Hakimliğindeki ifadesinde, hakem Halil Umut Meler’e tokat attığını iddia ederek, "Amacım sözlü tepki gösterip yüzüne tükürmekti. Atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu daha sonra kendisini yere attı" demişti. Koca, hakemlerin sahaya inince "Sizi bitireceğim" diye tehdit ettiği iddiasını ise kabul etmemişti.

Ne olmuştu?
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, saha ortasına kadar gelerek hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Başkan Koca, Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı. Bu hareketten sonra bir süre yere çökerek
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!5.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı8.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı9.Binbaşı ihbar etti generale 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası açıldı!10.Uyuşturucu soruşturması: Mal varlığına el konulan iş adamının şöförü herşeyi anlattı!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








