Halkın milyonlarını diyette ezecekler
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Haziran 7 2019
İBB şirketlerinden İGDAŞ, kurumda çalışanlara egzersiz ve sağlıklı beslenme eğitimi vermek için 6 milyon 480 bin liralık ihale düzenledi. “Hareket Ofiste Projesi” için düzenlenen ihale kapsamında İGDAŞ çalışanlarına yönelik okçuluk etkinliği de düzenlenecek.
İstanbul'a doğalgaz hizmeti veren İBB şirketi İGDAŞ'ın “Hareket Ofiste Projesi” hizmeti almak için 2 Nisan 2019 günü düzenlediği ihale sonuçlandı. Tek şirketin katıldığı ihale 6 milyon 480 bin TL'ye İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş'ye (SPOR İSTANBUL) verildi. İGDAŞ gibi bir İBB şirketi olan SPOR İSTANBUL ile 10 Haziran 2019-31 Mart 2020 tarihleri arasına kapsayan 9 aylık sözleşme imzalandı. İhalenin teknik şartnamesine göre Hareket Ofiste Projesi; İGDAŞ bünyesinde çalışan yaklaşık 2 bin 200 kişinin sosyal ve fiziksel anlamda desteklenmesi, sağlıklı yaşam kültürünün gündem yapılarak farkındalık oluşturulması, fizyoterapi ve rehabilitasyon desteği, spor eğitmeni yönetiminde fiziksel aktivite çalışmaları, sağlıklı beslenme, diyetisyen ve psikolog desteği içeriyor. Proje ile fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme tutumunun kurum kültüründe örgütsel bir davranışa dönüşmesi adına afiş, sticker bastırılıp eğitimler verilecek. Konuyla ilgili e-posta ve sms gönderimi yapılacak.
OKÇULUK EĞİTİMİ DE VAR
Sportif etkinlikler içinde de okçuluk, mini golf ve trekking etkinleri düzenlenecek. Etkinlikte fotoğraf çekim hizmeti verilecek. Şartnamede, kurum çalışanlarının kendilerine tahsis edilmiş günde ve mekanda okçuluk faaliyetlerine katılacağı, kadın- erkek tüm çalışanların bu etkinliğe katılabileceği belirtildi. Her bir okçuluk organizasyonu için bir set okçuluk malzemesi kullanılacak. Bir set içinde 10 adet Türk yayı, 10 adet Türk yayı kepaze, 100 adet ok alüminyum, 100 adet ok ahşap, 20 adet hedef tahtası, 40 adet hedef tahtası ayağı bulunacak.
KURUYEMİŞ DAĞITILACAK
Çalışanlara bir kez “Sağlıklı Yaşam Kiti” dağıtılacak. 2 bin 200 kişiye dağıtılacak kitin içinde 4 adet sağlıklı yaşamı teşvik edici kitap, bir adet cam su şişesi, çiğ fındık- çiğ kaju-turna yemişi- çiğ antep fıstığından oluşan 250 gramlık s
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


