Haluk Levent, kanser hastası KHK’lı Haluk Savaş’a yönelik “ölsün o zaman” tweetlerine isyan etti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 19 2019
Kanser tedavisi için yurt dışına gitmek isteyen, ancak Kanun Hükmünde Kararname (KHK) mağduru olduğu için pasaportuna el koyulan Prof. Dr. Haluk Savaş’a sosyal medyada desteğin yanında iyi niyetli olmayan tweetler de atıldı.
Haluk Savaş’ın, Ergenekon ve Balyoz davaları sürecinde yaptığı paylaşımlarına atıf yapılarak, “ölsün o zaman” tiweetleri atıldı. Bu paylaşımlara şarkıcı Haluk Levent’ten tepki geldi.
Haluk Levent, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “ölsün o zaman tweetlerini okuyup kahroldum, 9 ay ömrü kalmış. Yahu biraz vicdan vicdan!” diyerek yapılan paylaşımlara isyan etti.

Uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Psikiyatri Uzmanı Prof.Dr. Haluk Savaş, 15 Temmuz sonrası Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile işinden ihraç edildi.
Kanser hastalığına yakalanan Savaş, uzun süredir tedavi olmasına rağmen sonuç alamadığı için tedavisine yurt dışında devam etmek istedi ancak Adana Valiliği’ne pasaport için başvurduğunda olumsuz cevap aldı.
Bunun üzerine Twitter üzerinden yaşadıklarını anlatan Savaş’a çok farklı kesimlerden destek yağdı. Konunun sosyal medyada gündem olması üzerine Adana Valiliği Haluk Savaş ve eşine pasaport verileceğini açıkladı.
Kanser hastası Haluk Savaş’a destek mesajlarının yanında daha önce Ergenekon ve Balyoz davaları esnasında yaptığı paylaşımlar hatırlatılarak, “Oh olsun”, “Ölsün o zaman” gibi ifadelerle tweetler atıldı.
Bu paylaşımlara sanatçı Haluk Levent “Kahroldum.” diyerek isyan etti.
Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Dr. Haluk Savaş için atılan ‘ölsün o zaman’ tweetlerini okuyup kahroldum. 9 ay ömrü kalmış.’eskiden ergenekonculara şunu demiş bu tweeti atmış’ falan. Hangimiz tamız? Hangimizin fikirlerinde değişiklikler
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...5.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'
6.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!7.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı8.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'9.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı10.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








