Tartışmaları sezon sonuna bıraktı

Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, "Takımın durumu, taraftarlar kadar benim de içimi acıtıyor. Kalan haftalarda iyi bir futbol oynayıp taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Tartışmaları sezon sonuna bıraktı

"MAZERET ÜRETMENİN ANLAMI YOK"

Teknik direktör Hami Mandıralı, kulüp dergisindeki yazısında, bu sezon sahada arzulanan bir Trabzonspor'u izlettiremediklerini vurgularken, "Trabzonspor'un gerçekleriyle örtüşmeyen ve sizlerin olduğu kadar benim de içimi acıtan bu sezonki durumumuz için mazeret üretmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

"ENERJİMİZİ SAHAYA YÖNLENDİRMELİYİZ"

Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak herkesin desteğiyle takımı layık olduğu yere taşıma zamanının geldiğini dile getiren Hami Mandıralı, şöyle devam etti:

"Tartışılacak ne varsa sezon sonuna bırakılmalı ve bütün enerjimizi sahaya yönlendirmeliyiz. Taraftarlarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız var. Her ne kadar bu desteğe bu sezon layık olamadıysak da ortak sevdamız Trabzonsporumuz için herkes el ele vermeli ve güç birliği yapmalıyız."

"TARAFTARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ"

Bu sezonun Trabzonspor gerçeklerinden uzak bir yıl olduğunun farkında olduklarını da sözlerine ekleyen Hami Mandıralı, son olarak şunları söyledi:

"Ancak kalan haftalarda Trabzonspor gerçeklerine yakın bir futbol oynayıp taraftarımızın yüzünü güldürmek bizlerin görevi olacaktır. Trabzonspor'un her kademesinde futbol oynamış ve parçası olmaktan onur ve gurur duyduğum bu büyük camia, her zaman en iyisini hak etmiş ve görmüştür. Tekrar söylüyorum; bugün, yaşanan sorunları tartışma zamanı değil. Zaman hep birlikte destek zamanı."

<< Önceki Haber Tartışmaları sezon sonuna bıraktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER