Hamza Hamzaoğlu şampiyonluk sonrası ilk kez konuştu

Babasının öldüğü gün Galatasaray'dan Teknik Direktörlük teklifi alan Hamza Hamzaoğlu, "Şampiyonluk ve dördüncü yıldız hepimize hayırlı olsun." dedi. Hamzaoğlu, "En kısa zamanda İzmir'e gideceğim ve babamın mezarını ziyaret edeceğim' dedi.

Hamza Hamzaoğlu şampiyonluk sonrası ilk kez konuştu

Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından şampiyonluğu ilan etmesinin ardından göz yaşlarına engel olamayan Hamza Hamzaoğlu, "Tarifi olmayan bir mutluluk yaşıyoruz. Biz Avrupa'da başarı için kurulmuş bir kulübüz. Bu başarının devamı için çalışacağız. Şampiyonluk ve 4. yıldız hepimiz için hayırlı olsun. Galatasaray'dan teklif aldığım gün babamı kaybettim ama her başarının bir bedeli oluyor. Her acıdan sonra bir mutluluk yaşanıyor. İnanıyorum ki babam da bizi bu mutlu günümüzde görüyordur. Mekânı cennet olsun." diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, lig oynanırken zaman zaman İzmir'e gittiğini ve babasının mezarının başında dualar okuduğunu belirtirken, "Şampiyon teknik adam olarak ta kısa zamanda İzmir'e gideceğim ve babamın mezarını ziyaret edeceğim." dedi.

Galatasaray'ın yeni başkanı Özbek: Şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helal

Galatasaray'da cumartesi günü başkanlığa seçilen Dursun Özbek, kazandıkları şampiyonluğun analarının ak sütü gibi helal olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Özbek, şampiyonluk için mutlu olduklarını belirterek, "Anamızın ak sütü gibi helal olsun bu şampiyonluk, 6 ayda aldık yönetimi ve Galatasaray'ı şampiyon yaptık. Hamza Hamzaoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Yönetim olarak elimizden geleni yaptık, en kötü şartlarda bile camia kenetlendi. Tüm camiaya teşekkür ediyorum, bizi izlediniz, motive ettiniz. Gerçekleri tarih yazar." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu şampiyonluk sonrası ilk kez konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER