Hamza Hamzaoğlu: Son maçımızı oynamadan şampiyonuz diyemem


Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son maçlarını oynamadan şampiyonuz diyemeyeceklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın sahasında Beşiktaş'ı 2- mağlup ettikleri karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Bu akşam iyi bir takımla derbi maçına çıktı. Şampiyonluk adına önemli bir maçtı. Futbol adına iyi oynamadık. Kazanmak için ne geriyorsa, nasıl oyun ortaya koymak gerekiyorsa koydular. Hakederek 2-0 sonuçla kazandık." dedi.

Beşiktaş'taki görevinden ayrılacağını açıklayan Bilic içinse Hamzaoğlu, "Maçtan önce Bilic ile konuştum. Ayrılacağını öğrendim. Kendisi Beşiktaş'a yakışıyordu. Bilic ülkemize iyi şeyler kattı. Futbolda kötü günler geldiği zaman sabır kalmıyor. Gideceği yerde başarılı olur." diye konuştu.

Şampiyonluğa inandıklarını dile getiren başarılı teknik adam, "Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bir maçımız kaldı. Son maçımızı oynamadan şampiyonuz diyemem." dedi.

Bir gazetecinin "Yarın akşam şampiyon olabilme ihtimaliniz var. Her hangi bir plan yaptınız mı ?" sorusuna ise Hamzaoğlu, "Yarın akşamla ilgili hiçbir plan yapmadık. Salı sabahı antrenmanımız var. Güzelce dinlensinler. Önümüzde bir maçın olduğunu konuştuk. Şampiyon olma ihtimalimiz var. Şampiyon olursa hayır demeyiz. Biz kendi maçımıza göre planladık." diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin "Gelecek yıl devam edecek misiniz ?" sorusuna ise Bilic, "Sezon bitmeden konuşmayı doğru bulmuyorum. Ben çalıştığım yerlerde yıllarca çalışacakmışım veya her an ayrılacakmışım gibi çalışırım. Kulübüm bana ihtiyacı olduğu zaman hiçbir şart koymadan göreve geldim. Eğer yetkili insanlar ihtiyaçlarını benimle çözeceklerse inanırsa ben kalırım." diye cevapladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu: Son maçımızı oynamadan şampiyonuz diyemem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER