Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş açıklama! Grosskreutz...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş açıklama! Grosskreutz...

Grosskreutz transferinde çıkan sorunlar nedeniyle sarsılan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:
 
"Yaklaşık 2 aydır takip ettiğim bir oyuncuydu. Aslında trasferi düşünmediğim zamanda, Kevin'i getirmemiz , sağlık kontrolleri falan derken süreç biraz uzadı. Melo'nun gidişi, Alex'in gidişi. Yoğun bir süreç yaşandı. Bir hata oluştu. Yoğunluktan kaynaklanan bizim sistemimizden kaynaklanan. Melo ve Alex'i göndermemize gerek yoktu. Buradan halledebilirdik. Ama biz Kevin'i buraya getirmemiz lazımdı, sağlık kontrolünü burada yapmak zorundaydık imzaları burada atmak zorundaydı. Ama sorun değil. Biz Kevin'i farklı altrenatiflerde düşünmüştük. İleriye dönük bir oyuncu olduğu için transferini istemiştik. Sorun değil. Ocak ayında yanımızda olacak."
 
"Melo'yla konuştuk, kalmaya karar verdiğini söyledi. Biz de anlaştık. Son gün Melo geldi. Gitmek istediğini söyledi. Hocam böyle bir teklif var, ben gidip oynamak istiyorum dedi. Gitmek isteyen bir oyuncuya son gün gidemezsin demek sorun yaratır. İki oyuncu da kendisi gitmek istedi. Melo'nun yerini doldurabileceğimizi düşünüyoruz. Kaldı ki karlı bir transfer olduğunu düşünüyoruz. Alex'in yerini de kapatabiliriz, Olcan'la Carole'le doldurabiliriz. Bruma'ya da 1 sene şans verdim oynasın. İnter Alex'i kadrosuna katmak isterse düşünür biz de ona göre transfer yaparız. Kevin haricinde 24 kişilik bir kadromuz var. Biz bu kadroyla hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde devam edebileceğimize inanıyoruz."
 
Fanatik
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş açıklama! Grosskreutz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER