Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Felipe Melo'nun gidip gitmeme kararını cuma gününe kadar vereceğine söyledi. Ayrıca Hamzaoğlu, Ozan Tufan transferi için başkanların görüştüğünü kaydetti.

Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş transfer açıklaması

Galatasaray'da teknik heyet ve futbolcular, bu yıl kazandıkları Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına poz verdi. Sonrasında ise Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Melo'nun son kararını Cuma günü vereceğini dile getiren Hamzaoğlu, Niasse ile ilgili kesin bir kararlarının olmadığını dile getirdi. Hamzaoğlu, Mehmet Topal'a yapılan saldırıyı kınadığını ve Topal'ı da dün akşam saatlerinde arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirtti.

Geçen sezon Arsenal ile oynadıkları maçta 4 gol yedikleri zaman bugün 3 kupayı kazandıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Şükürler olsun 3 kupayla yeni sezona başlıyoruz, oyuncularımı tebrik ediyorum, onların sayesinde. Yola çıktığımız zaman bunlar bizim hayalimizdi, hedefimiz değil. Yavaş yavaş hedeflerimize ulaştık. Hedefler ulaşıldıkça zorlaşır, bugün 3 kupayla resim veriyoruz ama seneye daha fazlası istenecek, beklenecek. Biz de bu kupaları arttırmak için çalışacağız." dedi.

"FATİH TERİM BİLE ELEŞTİRİLDİ"


Üç kupaya rağmen eleştirilmesinin normal olduğunu Fatih Terim üzerinden verdiği örnekle açıklayan Hamzaoğlu, "Bugün Fatih Terim, UEFA Kupası'nı kazandığı zaman da eleştirildi, benim de eleştirilmem de normal. Herkes eleştirilecek, işin doğasında bu var. Ancak ben eleştirilerini maksatlı olarak yapanlara karşıyım, oyuncularımızın ve bizlerin emeklerini küçük görenlere karşıyım. Biz işimizle ön planda olmayı seven insanlarız." ifadelerini kullandı.

"MELO KARARINI CUMA GÜNÜ VERECEK"

Felipe Melo'nun son kararını cuma gününe kadar vermesini gerektiğinin altını çizen Hamzaoğlu, "Melo son kararını cuma gününe kadar verecek, bizle ya da bizsiz devam edecek. Biz hazırlığımızı Melo gidecek şekilde yaptık. Melo kalırsa bir fazla oyuncumuz olacak. Melo bizimle kalırsa devam edecek, bir antrenman eksiği olacak ancak bu durum sorun değil, çözeriz." diye konuştu.

Niasse'nin transfer listelerinde olduğunu dile getiren başarılı teknik adam, "Niasse benim eski oyuncum, bize katkı sağlayacaktır ancak şu anda netleşen bir durum yok, kesin bir karar vermiş durumda değiliz. Sadece Niasse ile ilgili değil, başka oyuncular ile ilgili de düşüncülerimiz var. Biz zor durumda değiliz, istediğimiz zaman istediğimiz oyuncuları da alabilecek güce sahibiz ancak ekonomik hareket etmek zorundayız. Biz, gereksiz transfere karşıyız. Bizim işimiz kişilerle değil, takımla. Bugünümüzü düşünerek yaptığımız transferler var, yine aynı şekilde yarını düşünerek yaptığımız transferler de var." şeklinde konuştu.

"OZAN İÇİN BAŞKANLAR GÖRÜŞÜYOR"

Ozan Tufan'ın olası transferi için ipuçları veren Hamzaoğlu, "Ozan Tufan transferi için başkanlar görüşüyoruz, inşallah Ozan'ı da aramızda görürüz. Rakamlar üzerinde bir pazarlık söz konusu ancak her şeyin bir değeri var, o değerin üstünde bir şey olursa ben de buna karşı çıkarım." dedi.

"TELLES İÇİN GELEN TEKLİF TATMİN ETMEDİ"

Alex Telles için gelen teklif ve yapılması planlanan stoper transferi hakkında da konuşan Hamzaoğlu, "Verilen rakam bizi tatmin etmedi, Alex Telles'in değerini bulsaydı biz de gerekeni yapardık, ancak istediğimiz rakam verilmedi. Biz, sadece alan değil; satan da bir kulüp olmak istiyoruz. Stoper konusunda sayıca bir eksiğimiz yok ancak iyi bir stoper bulabilirsek alacağız, bulamazsak da kendi içimizden halledeceğiz." diye konuştu.

"MEHMET TOPAL VE FENERBAHÇE CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN"

Dün silahlı saldırıya uğrayan Mehmet Topal'a da geçmiş olsun dileklerini ileten tecrübeli teknik adam, "Mehmet Topal'ı aradım. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Saldırı olunca ilk ne olduğunu anlamamışlar silah sesi duymuşlar. Sonra arabayı kenara çekmiş. Yanında ki genç takım arkadaşına bakmış bir şey olmuş diye. Mehmet Topal ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hakkında ise Hamzaoğlu, "Bu sene herkes iddialı. Bizim şampiyonluktan sonra diğer takımlarda takımlarını güçlendirdiler. Sezon içinde takım olmak çok önemli. Diğer kulüplerde de iyi transferler yapıldı. İddialı ve sürpriz takımlar çıkacaklardır. Geçen sezondan daha iyi bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Daha ligin başından sonuna kadar sürecek bir yarış olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş transfer açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER