Hamza Hamzaoğlu'ndan Mustafa Denizli açıklaması
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 29 2016
Bursaspor Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, eski takımı Galatasaray'dan ayrıldığı iddia edilen Teknik Direktör Mustafa Denizli için, "Hayırlısı olsun. Kulüp bir karar almış. Üzüldüm Mustafa hoca için herkes zamanı geldiğinde yerini başkasına devrediyor." dedi.
Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı düzenleyen Hamza Hamzaoğlu, Süper Ligde karşılaşacakları Çaykur Rizespor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli hoca, "Eskişehirspor maçının zor olacağını biliyorduk. Eskişehirspor’un durumu itibariyle kazanmak zorunda oldukları maçtı. Düşündüğümüz gibi gelişti. Skoru yakaladık. Daha farklı skorla da bitirebilirdik. Rakibin de net pozisyonları vardı. Şükürler olsun iyi bir sonuçla döndük. Aşağısı ile olan irtibatı büyük ölçüde bitirdik. Kararlı bir şekilde yukarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçtiğimiz maç ne kadar önemliyse bu maç da önemli. Taraftar desteğini de arkamıza alarak iyi sonuçlar alabilirsek yukarılara tırmanırız" dedi.
Hamzaoğlu, "Gelecek sezon planlamasını yapıyor musunuz? sorusu üzerine: "Transfer ilk önceliğimiz değil. Elimizdeki imkanları en maksimum şekilde değerlendirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın performanslarını arttırma düşüncesindeyiz. Alabileceğimiz oyuncuları şimdiden takip etmekte fayda var. İnşallah ihtiyaç olmaz. Kulübümüze ekstra maliyet getirmeden çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin, "Kadroda revizyon devam edecek mi?" sorusuna ise Hamzaoğlu, “Rakibimize göre oynamamız gerekiyordu. Son haftalardaki oyunumuz bizim istediğimizden uzaklaşmıştı. Futbol olarak iyi oynadığımızı söyleyemem. Biraz daha pozisyon üreten bir görüntü içinde olmamız gerekiyordu. Bu maçta farklı oynamamız gerektiğini düşündük. Rakibimiz her türlü riski alacaktı, haklı çıktık. Bakaye’nin performansı bizi mutlu etti. Elimizde 26-27 kişilik hazır bir kadro var. Bunları iyi şekilde kullanmak istiyoruz." şeklinde cevap verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!
6.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı7.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı8.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü9.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar10.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şo...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


