Hamza Hamzaoğlu'ndan yönetime rest!

Hamza Hamzaoğlu, "Benden istifa etmemi istiyorlarsa, bunu açıkça söylesinler" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'ndan yönetime rest!

Şampiyonlar Ligi’nde alınan Astana beraberliğinin ardından, yeniden eleştiri oklarının hedef tahtası haline gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yönetim arasında büyük bir kriz patlak verdi.

Her şey Kazakistan dönüşü Genel Sekreter ve yönetim kurulu üyesi Fatih İşbecer’in, Florya’da görev yapan futbol direktörü Cenk Ergün’ü arayarak, Hamzaoğlu’ndan takımda yaşanan sorunlar hakkında, 24 saat içinde rapor istemesiyle başladı. Yazılı rapor istenmesine bir anlam veremeyen ve bu duruma oldukça sinirlenen Hamza Hamzaoğlu’nun yine Cenk Ergün aracılığı ile yönetici Fatih İşbecer’e haber gönderip “Bu rapor da nereden çıktı. Ben rapor vermem. Niyetiniz neyse, açıkça söyleyin” diyerek resti çektiği öğrenildi.

YÖNETİCİLERE ÇOK KIRILDI

Rapor istendiği şeklindeki haberlerin gün içinde kulüp tarafından medyaya servis edildiğini düşünen Hamzaoğlu’nun bu duruma da çok içerlediği bildirildi. Yerine hoca bakıldığı dedikodularına ve yönetimin bu iddialar karşısında sessiz kalmasına da bir hayli kızan Hamzaoğlu istifanın eşiğine geldi.

HER AN BIRAKABİLİR

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupası ile birlikte Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı da kazanarak büyük bir başarı elde eden Hamza Hamzaoğlu, son gelişmeler nedeniyle her an istifa edecekmiş gibi hazır bekliyor. 

Yakın çevresine yaşananlardan dert yanan Hamzaoğlu, “Ne yapılmak isteniyor anlamadım. Bu rapor isteme olayı hoş değil. Eğer benden istifa etmemi istiyorlarsa, bunu açıkça söylesinler” diyerek içini döktü. 

Bir hayli üzgün olan Hamzaoğlu’nun yarınki Başakşehir maçına kadar yaşanacak gelişmelere göre karar vereceği, eğer başkan Dursun Özbek’ten gereken desteği görmemesi halinde, istifa edebileceği bildirildi.
 
DENİZLİ-YANAL SESLERİ 

Galatasaray’da yönetim ile teknik heyeti arasındaki gerilimin ardından yeni hoca adaylarının ismi daha sık telaffuz edilmeye başlandı. Gündeme iki teknik direktör çıkarken, yorumculuk yapan Mustafa Denizli ve Ersun Yanal’la ilgili iddialar ortaya atıldı. 

Mustafa Denizli, son olarak 2013-14 sezonunda Azeri ekibi Hazar Lenkeran’ı çalıştırmıştı. Geçen sezon Trabzon’da görev yapan Ersun Yanal ise yönetimle sorun yaşayıp temmuz başında istifasını sunmuştu.

HABERTÜRK
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu'ndan yönetime rest! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER