Hamza Hamzaoğlu'ndan yönetime rest!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 2 2015
Paylaş
X Post
Hamza Hamzaoğlu, "Benden istifa etmemi istiyorlarsa, bunu açıkça söylesinler" dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde alınan Astana beraberliğinin ardından, yeniden eleştiri oklarının hedef tahtası haline gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yönetim arasında büyük bir kriz patlak verdi.
Her şey Kazakistan dönüşü Genel Sekreter ve yönetim kurulu üyesi Fatih İşbecer’in, Florya’da görev yapan futbol direktörü Cenk Ergün’ü arayarak, Hamzaoğlu’ndan takımda yaşanan sorunlar hakkında, 24 saat içinde rapor istemesiyle başladı. Yazılı rapor istenmesine bir anlam veremeyen ve bu duruma oldukça sinirlenen Hamza Hamzaoğlu’nun yine Cenk Ergün aracılığı ile yönetici Fatih İşbecer’e haber gönderip “Bu rapor da nereden çıktı. Ben rapor vermem. Niyetiniz neyse, açıkça söyleyin” diyerek resti çektiği öğrenildi.
YÖNETİCİLERE ÇOK KIRILDI
Rapor istendiği şeklindeki haberlerin gün içinde kulüp tarafından medyaya servis edildiğini düşünen Hamzaoğlu’nun bu duruma da çok içerlediği bildirildi. Yerine hoca bakıldığı dedikodularına ve yönetimin bu iddialar karşısında sessiz kalmasına da bir hayli kızan Hamzaoğlu istifanın eşiğine geldi.
HER AN BIRAKABİLİR
Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupası ile birlikte Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı da kazanarak büyük bir başarı elde eden Hamza Hamzaoğlu, son gelişmeler nedeniyle her an istifa edecekmiş gibi hazır bekliyor.
Yakın çevresine yaşananlardan dert yanan Hamzaoğlu, “Ne yapılmak isteniyor anlamadım. Bu rapor isteme olayı hoş değil. Eğer benden istifa etmemi istiyorlarsa, bunu açıkça söylesinler” diyerek içini döktü.
Bir hayli üzgün olan Hamzaoğlu’nun yarınki Başakşehir maçına kadar yaşanacak gelişmelere göre karar vereceği, eğer başkan Dursun Özbek’ten gereken desteği görmemesi halinde, istifa edebileceği bildirildi.
DENİZLİ-YANAL SESLERİ
Galatasaray’da yönetim ile te
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Akın Gürlek de kendisi hakkındaki iddialara ilişkin 'Milli Güvenliğe saldırı' dedi!2.AKP sözcüsü Burcu Köksal için grup toplantısını işaret etti!3.İddia! Özgür Özel, Akın Gürlek'in Erdoğan'a ait ses kayıtlarını sakladığı adresi açıkladı!4.Washington Rusya-Ukrayna savaşına zaman ve enerji harcamak istemiyor5.Kur’ân’ın Sihirli Ufku Fatiha Sûresi ve Bakara Sûresi (1-39. Âyetler)

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ŞERİF ALİ TEKALAN

ABDULLAH AYMAZ

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Akın Gürlek de kendisi hakkındaki iddialara ilişki...

AKP sözcüsü Burcu Köksal için grup toplantısını i...

İddia! Özgür Özel, Akın Gürlek'in Erdoğan'a ait se...

Washington Rusya-Ukrayna savaşına zaman ve enerji ...

Kur’ân’ın Sihirli Ufku Fatiha Sûresi ve Bakara Sûr...







