Hamzaoğlu: Bu statta tarihe geçecek bir maçta galip geldiğimiz için mutluyuz


Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor'u 4 - 2 yendikleri maçın ardından, "Böyle önemli güzel bir statta tarihe geçecek bir maçta galip geldiğimiz için mutuyuz." dedi.

Hamzaoğlu, şu değerlendirmede bulundu: "Kendi sahamızda ilk maçımız. Böyle önemli güzel bir statta tarihe geçecek bir maçta galip geldiğimiz için mutuyuz. Bugün güzel bir maç olacağını düşündüm. Trabzon'da iz de oynamaktan başka bilir şey düşünmüyoruz. 2-0 geriye düşmemiz rağmen oyuncularım oyun disiplininden kopmadılar, çaba içinde oldular. Oyuncularımız galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Taraftarımıza oyuncularımıza, camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bu statta daha çok maçlar kazanırız."

"OYUNCULARIM KEYİF ALDI, SKORU DÜŞÜNMEDİ"

Başarılı teknik adam, bir gazetecinin, Stoch'un performansını sorması üzerine, "Hepsi beraber performanslarını yukarı çektiler. Keyif aldılar, skoru düşünmediler. Stoch da etkili oynadı. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"BU DESTEK SÜRDÜKÇE GALİBEYET HEDİYE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Hamzaoğlu, taraftarlar için de şunları söyledi: "Güzel bir atmosfer vardı. Yine de boş yerler vardı, onu da söylemeden geçemeyeceğim. Bugün stada gelen herkese teşekkür ediyorum. Bu yağmurlu havada bu önemli maçta bizi destekledikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Zaten Bursapor taraftarını söylemeye gerek yok. Herkes arkamızdaki gücü biliyor. onların bu desteği sürdüğü sürece biz de onlara galibiyetler hediye etmeye devam edeceğiz."

TAKIMA TAKVİYE

"Takıma takviye düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise Hamzaoğlu, "Var bakıyoruz. Görüştüğümüz birkaç oyuncu da var ama şu an netleşmiş bir şey yok." cevabını verdi.

BATALLA 1 - 2 HAFTAYA SAHADA

Hamzaoğlu, "Batalla ne zaman forma giyecek?" sorusu üzerine, "1,5 aydır takımla idman yapmıyor. Şuanda ona özel bir program uyguluyoruz. Ara sıra antrenmanlara almaya çalışıyoruz. 1-2 hafta içinde aramızda olur." dedi.

Lig sonu için hedef vermeyen Hamzaoğlu, "Sonu nerede olur bilemem. Ama önemli olan biz bu oyunu, mücadeleyi sürdürmemiz. Çizgimizi kaybetmeden aynı şekilde sürdürmeye gayret edeceğiz." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Hamzaoğlu: Bu statta tarihe geçecek bir maçta galip geldiğimiz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER