Hamzaoğlu, ilk antrenmanına çıktı

Bursaspor ile bugün 1,5 yıllık anlaşma yapan ve ardından da akşam saatlerinde tesislere gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibi, yeşil beyazlılar ile ilk çalışmasını yaptı.

Hamzaoğlu, ilk antrenmanına çıktı

Bursaspor, Süper Lig'in 16. haftasında 19 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da deplasmanda oynayacağı Torku Konyasspor maçı hazırlıklarını yeni teknik direktörü ile sürdürdü. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Hamzaoğlu, antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla tek tek tokalaşarak ekibini tanıttı. Ardından futbolcularla kısa bir görüşme yaptı.

İlk 10 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman düz koşularla başladı. Basına kapalı bölümde ise Hamzaoğlu'nun, iki grup halinde pas pres çalışması yaptırdığı yeşil beyazlı oyuncuların, savunma yaparken birlikte yapmaları ve kontrol pas konusunda sık sık uyarıldığı öğrenildi. Antrenmanın son bölümünde ise Torku Konyaspor maçının taktik provasının yapıldığı belirtildi. 

JOSUE VE STOCH AFFEDİLDİ

Bu arada, disiplinsiz hareketleri nedeniyle geçtiğimiz hafta 4-0 kaybedilen Osmanlıspor maçının ardından Bursaspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Jouse ile Stoch'a af geldi. Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına gelmesiyle iki oyuncu antrenmana çıktı.

Öte yandan, sakatlığı devam eden Erdem Özgenç bugün ilk kez fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı. 

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanın ardından saat 17.00'de özel uçakla Konya'ya gidecek.
<< Önceki Haber Hamzaoğlu, ilk antrenmanına çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER