Hamzaoğlu: Melo gereksiz konuşmuş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: Melo gereksiz konuşmuş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi sonrası Gaziantepspor maçının büyük önem kazandığını belirterek, "Maçı 85. dakikada gelen golle de olsa kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

İlk yarıda istedikleri oyunu bir türlü oturtamadıklarını aktaran Hamzaoğlu, "Bunun nedeni de bir an önce skoru yakalama isteğiydi. Bizi olumsuz etkiledi. Telaş içinde gol bulmaya çalıştık. İkinci yarıda ise oyunu kontrolde tutmayı, sabırlı oynamayı ön plana çıkardık ve rakip alana yerleştik. Biraz geç de olsa gol bulduk ve kazandık. Şimdi önümüzde 6 lig maçımız daha var ve hepsi final havasında geçecek" diye konuştu.

YASİN VE BRUMA'NIN YEDEK BAŞLAMASI

Hamza Hamzaoğlu, Yasin Öztekin ve Bruma'nın yedekler arasında maça başlamasıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Dün yaptığımız takım toplantısında bu iki oyuncuyla ayrıca konuştum. İlk 11'de başlamadıkları için kendilerini kötü hissetmemelerini, onların özelliklerinden daha sonra faydalanmayı planladığımı söyledim. 'Oyunda çözemediğimiz bir şeyler olursa, sizin çözmeniz gerekecek' dedim. Bugünkü oyun da aynı şekilde gerçekleşti. Belki onlarla başlasaydım, rakibimiz önlem geliştirebilirdi. Onlar oyuna girdikten sonra çok da pozisyon yakaladık. Bir tane de gol bulduk. Bulamayabilirdik de. Yaptığımız işi, 'keşke böyle yapmasaydık' dedirtebilirdi. Oyuna kanatlarda başlayan Olcan Adın ve Umut Bulut'tan da memnunum."

"MELO GEREKSİZ KONUŞMUŞ"

Oyuncusu Felipe Melo'nun yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Gaziantepspor her maçını böyle oynasa şampiyon olur" dediği, Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un ise hakemlerden dert yandığının aktarılması üzerine Hamzaoğlu, "Bence Melo gereksiz konuşmuş. Hakem konusuna gelince, her iki takım için de hatalı kararları olabilir. Rakibimiz de bize karşı sert oynadı. Bunları kovalayacak olursak, diğer işleri bir tarafa koyup, sadece bunlarla uğraşmamız gerekir. Kasıt olduğunu düşünmüyorum. Okan'ın görüşüne de saygı duyuyorum" şeklinde görüş belirtti.

AA
<< Önceki Haber Hamzaoğlu: Melo gereksiz konuşmuş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER